Vieraile Laikussa

Laikkuun on helppo tulla vierailemaan, nauttimaan taiteesta ja kulttuurista − tai vain olemaan. Tutustu ympäri taloa esillä oleviin taidenäyttelyihin tai osallistu lähes päivittäin järjestettäviin tapahtumiin. Sisään voi astua aina ovien auki ollessa.

Laikun aukioloajat

Laikku on avoinna ti–pe klo 9–21 ja la–su klo 10–18.

Arkisin tiloihin pääsee valmistelemaan tapahtumaa tai kokousta 30 minuuttia ennen Laikun avautumisaikaa. Viikonloppuisin tiloihin pääsee klo 10.

Huom! Noudatamme Pirkanmaan koronaohjausryhmän rajoituksia ja otamme sisälle rajatun määrän asiakkaita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Lastenkulttuurikeskus Rulla on muuttanut väliaikaisesti linja-autoaseman tiloihin. Osoite on Hatanpään valtatie 7.
Kulttuurikahvila Laikku on suljettu toistaiseksi. Uusi kahvila aloittaa toimintansa keväällä 2021.


Laikun koronaohjeistus

Kulttuuritalo Laikun toiminnassa otetaan huomioon etäisyydet, yleiset hygieniaohjeet ja kokoontumisrajat. Tilat järjestetään väljiksi niin, että niissä on mahdollista välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja. Kulttuuritalo Laikun tiloissa on tehostettu siivousta. Lisäksi jokaisesta kerroksesta löytyy käsidesipiste.

Aikuisen tai lapsen ei pidä tulla Laikkuun, jos hänellä on sairastumiseen viittaavia oireita: yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita, päänsärkyä. Lisäksi, Laikkuun ei pidä tulla, jos tietää altistuneensa koronavirukselle.

Huomioi nämä:
- Laikkuun ei saa tulla sairaana. Henkilökunnalla on oikeus pyytää sairasta henkilöä poistumaan tiloista.
- Huolehdi hyvästä hygieniasta eli pese kädet aina tullessa sekä lähtiessä. Muista käsienpesu myös aivastamisen ja yskimisen jälkeen.
- Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöliinaan.
- Pidä 1-2m turvaväli. Jos jonoja syntyy, pidä huolta turvaväleistä.
- Työpajoissa toimitaan pienryhmissä ja oman perheen/lähipiirin kanssa. Henkilökunta huolehtii työvälineiden puhtaudesta.
- Hygieniasäännöt ja -ohjeet koskevat myös Laikun ulkoalueita sekä Laikunlavan tapahtumia.

Jos sinulle tulee kysyttävää, niin Laikun henkilökunta palvelee sinua sisääntulo-aulassa
(2. krs).