Suoraan sisältöön

Vieraile Laikussa

Laikkuun on helppo tulla vierailemaan, nauttimaan taiteesta ja kulttuurista − tai vain olemaan. Tutustu ympäri taloa esillä oleviin taidenäyttelyihin tai osallistu lähes päivittäin järjestettäviin tapahtumiin. Sisään voi astua aina ovien auki ollessa.

Laikun aukioloajat

ti–pe klo 9–20
la–su klo 10–18
ma suljettu


Poikkeukset aukioloajoissa 2023

Kesäaukiolot

26.6.–31.7.
ti–la klo 10–18
su-ma suljettu

Talo suljettu

7.4. ja 10.4. (pääsiäinen)
1.5. (vappu)
18.5. (helatorstai)
23.–25.6. (juhannus)
6.12. (itsenäisyyspäivä)
18.12.2023 – 6.1.2024 (joulutauko)

 

Arkisin tiloihin pääsee valmistelemaan tapahtumaa tai kokousta 30 minuuttia ennen Laikun avautumisaikaa. Viikonloppuisin tiloihin pääsee klo 10.

Lastenkulttuurikeskus Rulla on avoinna ke klo 12–18, to-pe klo 9–14 ja la-su klo 10–16. Tutustu toimintaan Rullan kotisivuilla > (tampere.fi).

Laikun kahvila on lopettanut toimintansa 30.1.2022.


Laikun koronaohjeistus

Kulttuuritalo Laikun toiminnassa otetaan huomioon etäisyydet, yleiset hygieniaohjeet ja mahdolliset kokoontumisrajoitukset. Tilat järjestetään väljiksi niin, että niissä on mahdollista välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja. Kulttuuritalo Laikun tiloissa on tehostettu siivousta. Lisäksi jokaisesta kerroksesta löytyy käsidesipiste.

Aikuisen tai lapsen ei pidä tulla Laikkuun, jos hänellä on sairastumiseen viittaavia oireita: yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita, päänsärkyä. Lisäksi, Laikkuun ei pidä tulla, jos tietää altistuneensa koronavirukselle.

Huomioi nämä:
- Laikkuun ei saa tulla sairaana. Henkilökunnalla on oikeus pyytää sairasta henkilöä poistumaan tiloista.
- Huolehdi hyvästä hygieniasta eli pese kädet aina tullessa sekä lähtiessä tai käytä käsidesiä. Muista käsienpesu myös aivastamisen ja yskimisen jälkeen.
- Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöliinaan.
- Pidä 1-2 metrin turvaväli. Jos jonoja syntyy, pidä huolta turvaväleistä.
- Työpajoissa toimitaan pienryhmissä ja oman perheen/lähipiirin kanssa. Henkilökunta huolehtii työvälineiden puhtaudesta.
- Hygieniasäännöt ja -ohjeet koskevat myös Laikun ulkoalueita sekä Laikunlavan tapahtumia.

Jos sinulle tulee kysyttävää, niin Laikun henkilökunta palvelee sinua sisääntulo-aulassa (2. krs).