Ajankohtaista


11.08.2020

Turvallinen vierailu Laikussa

Huolehdimme Laikussa koronaviruksen leviämisen ehkäisemisestä parhaamme mukaan. Jotta vierailu olisi mahdollisimman turvallista kaikille, ethän tule meille sairaana. Myöskään henkilökuntamme ei tule työpaikalle hengitystieoireisena.

Siivoamme edelleen tilojamme tehostetusti, muun muassa kosketeltavia pintoja ja tavaroita desinfioidaan säännöllisesti. Ohjeistamme asiakkaitamme hyvän käsihygienian, yskimistavan ja turvavälien pitämisen osalta niin sisällä kuin ulkona Laikunlavalla. Jokaisesta Laikun kerroksesta löytyy käsien desinfiointi piste.

Kulttuuritalo Laikun tilat ovat varattavissa sekä kokouksille että yleisötilaisuuksille. Otathan huomioon, että koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi, tilojen henkilömääriä on pienennetty. Tiloissamme voi järjestää korkeintaan 50 henkilön tilaisuuksia. Laikunlavan katsomon penkkejä on harvennettu, jotta turvavälit säilyisivät yleisössä. Järjestämme tilat niin väljiksi, että niissä on mahdollista välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja.

Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Infopiste löytyy talon 2. kerroksen sisääntuloaulasta.