Ajankohtaista


08.03.2019

Näsijärven haltioiden luona voi vierailla vielä 17.3. saakka

Tampereen keskustaan Laikunlavan edustalle avattiin 12.1.2019 Näsijärven haltiat -niminen jääveistosmaailma, jonka ovat tuottaneet yhteistyössä Kulttuuritalo Laikku ja Suomen Jouluvalo Oy. Avajaiset keräsi paljon innokasta yleisöä paikalle ja jääpuistossa onkin riittänyt hyvin kävijöitä. Heti tammikuun aikana haltioiden maailmaan sukelsi 12 500 vierailijaa ja tähän päivään mennessä kävijöitä on kertynyt jo yli 20 000.
Teltassa vierailijat voivat tutustua Näsijärven mystisiin haltioihin, joilla jokaisella on omat erityiset tapansa ja toimensa. Veistosten luota löytyy esittelytekstit, joista selviää haltian nimi ja niissä myös kerrotaan tarkemmin millainen haltia on kyseessä. Lipunmyynnistä saa tarvittaessa myös englanninkieliset haltiakuvaukset.
Teltan ulkopuolella lapset voivat huvitella isossa jääliukumäessä aikuisten nauttiessa kahvilan herkuista. Kahvila on avoinna ja jääliukumäki on sään salliessa lasten vapaassa käytössä teltan aukioloaikojen mukaan.

Jääveistosten tekijät:
Antti Pedrozo, Andrius Petkus, Marika Wallden, Timo Koivisto, Eeva Karhu, Pasi Ahokas, Riitta Matikainen, Tarja Matikainen ja Kari Manninen.

Aukioloajat:
Jääveistosmaailma on avoinna ma-pe 12–20, la-su 10–18
Teltta on avoinna näillä näkymin 17.3. asti
Liput:
5€, perhelippu 10€ (3–5 henkeä, maks. 2 aikuista)
0 - 5-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi

Lisää tietoa jääveistosmaailmasta:

www.laikku.fi/tapahtumat
www.jaateltta.fi
Facebook-tapahtuma: Näsijärven haltiat -jääveistosmaailma
Instagram #näsijärvenhaltiat