Ajankohtaista


04.02.2022

Laikku auki normaalisti 5.2. alkaen, tapahtumia voidaan järjestää 50 % yleisökapasiteetilla

Kulttuuritalo Laikku palaa 5.2.2022 alkaen normaaleihin aukioloaikohin. Laikku palvelee tiistaista perjantaihin kello 9–21 ja viikonloppuisin kello 10–18. Maanantaisin Laikku on suljettu.

Lisäksi, aluehallintoviraston koronalinjaukset muuttuvat Pirkanmaalla lauantaista 5.2.2022 alkaen ja mahdollistavat yleisötilaisuuksien järjestämisen. Uudet määräykset ovat voimassa 18.2.2022 asti.

Kulttuuritalo Laikun tiloihin sekä sisällä järjestettäviin yleisötilaisuuksiin voidaan ottaa korkeintaan 50 % normaalisti sallitusta henkilömäärästä. Sama rajoitus koskee myös tilavuokrausta.

Laikun näyttelytiloissa rajataan yleisömäärä seuraavalla tavalla: Galleriassa sallitaan enintään 50 henkilöä ja Studiossa enintään 20 henkilöä kerralla.

Pyydämme, että asiakkaamme noudattavat edelleen turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa sekä käyttävät tiloissamme maskeja. Kulttuuritalo Laikussa huolehditaan puhtaudesta ja tilat järjestetään väljiksi niin, että niissä on mahdollista välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja. Lisäksi jokaisessa kerroksessa ja erillisessä tilassa on mahdollista desinfioida kätensä.