Ajankohtaista


03.08.2020

Kulttuuritalo Laikku on avoinna jälleen normaalisti

Kulttuuritalo Laikku on avannut ovensa ja palannut normaaleihin aukioloaikoihin. Laikku on avoinna ti-pe klo 9-21 ja la-su klo 10-18.

Tilat ovat varattavissa tuttuun tapaan kokouksille ja yleisötilaisuuksille. Laikun kahvila avaa ovensa myöhemmin. Talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Lastenkulttuurikeskus Rulla on suljettu tulevan remontin vuoksi ja avautuu väistötiloissa syksyn aikana osoitteessa Hatanpään valtatie 7 (linja-autoaseman talo).

Esillä on yhteensä neljä näyttelyä, joissa voi vierailla aukioloaikona. Galleriassa on esillä Jari Tammisen ja Häiriköt-päämaja -hankkeen "Spektaakkeliakatemia" näyttely 23.08. saakka. Näyttely puhuttelee laajasti nykyaikaisen kulutusyhteiskunnan asukkaita sekä yhteiskunnallisesta taiteesta kiinnostuneita. Studiossa on nähtävillä irlantilaistaiteilija Jane Hughes "The True Believer" -näyttely 23.8. saakka. Hughesin ensimmäisessä Suomessa järjestettävässä yksityisnäyttelyssä on esillä maalauksia, joissa kuvataan poimintoja sosiaalihistoriasta. Tiina Poutasen työt täyttävät käytävägallerian ja Vera Aarteisen "Somagrafia" -näyttely Aulagallerian.

Myös Laikun viereinen Vanhankirjastonpuisto ja Laikunlava ovat täynnä ohjelmaa. Puistosirkus ja Laikunlavan Puistokonsertit pyörivät 8.9. saakka. Kaikki Laikun ja Laikunlavan ohjelmat päivittyvät verkkosivujen tapahtumalistaukseen.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi noudatamme talossa turvaväleihin, tehostettuun siivoamiseen ja käsihygieniaan liittyvää ohjeistusta. Ethän vieraile Laikussa flunssaoireisena.

Tervetuloa kulttuurin ja taiteen äärelle!