Ajankohtaista


03.12.2021

Koronapassi käyttöön Laikun tapahtumissa 6.12. alkaen

Aluehallintoviraston määräämät uudet kokoontumisrajoitukset ovat voimassa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella 6.12.2021–5.1.2022. Sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kielletty, jos niihin osallistuu yli 20 henkilöä.

Kaupunkikulttuuriyksikkö ottaa koronapassin käyttöön vaihtoehtona voimassa oleville koronarajoituksille. Koronapassilla pääsee sisään kaupunkikulttuuriyksikön yleisötilaisuuksiin ja tapahtumiin. Passin tarvitsevat 16 vuotta täyttäneet henkilöt.

Rajoitukset koskevat myös kaupunkikulttuuriyksikön tiloissa (Kulttuuritalo Laikku, Lastenkulttuurikeskus Rulla, Haiharan taidekeskus sekä Hiedanrannan kulttuuritoiminta) yleisötilaisuuksia ja tapahtumia järjestäviä tahoja.

Rajoitukset koskevat yleisötapahtumia. Ne eivät koske talojen yleisiä tiloja, kuten näyttelytiloja, oleskelu- ja toimintatiloja tai Lastenkulttuurikeskus Rullan perustoimintaa. Kulttuurikahvila Laikkua koskevat ravintoloiden rajoitukset. Kahvilassa on käytössä 75 % asiakaspaikoista, lisäksi aukioloaikaa on supistettu.

Asiakaspalvelumme auttaa tapahtumiimme ja tiloihimme liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä joko puhelimitse 040 806 2330 tai sähköpostilla kulttuuri(at)tampere.fi.