Ajankohtaista


06.11.2018

Kirjalitta huipentuu Kulttuuritalo Laikussa järjestettävään päätapahtumaan lauantaina 10.11.

Merirosvoja, keppihevosia, krokotiilimarssia, kirjaviisaita, kruunupäitä, ötököitä ja eläinystäviä sekä höpinää tötterössä!

Kirjalitta levittäytyy 5.-11.11.2018 välisenä aikana ympäri kaupungin katukuvaa ja kulttuurikeskuksia. Neljättä kertaa järjestettävä Kirjalitta kutsuu tänä vuonna osallistujat mukaan teemalla Lue luontoa! Kirjalitta huipentuu Kulttuuritalo Laikussa järjestettävään päätapahtumaan lauantaina 10.11.2018 klo 11-16. Päätapahtumassa lumoudutaan luonnosta eläin- ja luontoaiheisen ohjelman parissa. Luvassa on kirjailijavieraita, työpajoja, esityksiä, kirja-arvontoja ja muuta sanataideohjelmaa koko perheelle!

Tapahtumassa esiintyvät sanataiteilija Maami Snellman, lastenrunoilijat Raisa Jäntti ja Hannu Hirvonen, kirjailija Arja Puikkonen, kuvittaja Anne Vasko, tietokirjailija Karoliina Suoniemi, tutkija ja tietokirjailija Päivi Heikkilä-Halttunen, Sanataideyhdistys Yöstäjä sekä Höpinätötterö. Tapahtuman juontaa Katti Matikainen.

Tapahtuma avataan kello 11, mutta tunnelmaan voi virittäytyä lastenrunoaamiaisella Laikun kahvilassa. Aamiaisella paikalla runoilijavieraita, tapahtumassa julkaistaan myös Raisa Jäntin toinen lastenrunokirja.

Rullan näyttelytilassa on marras-joulukuun ajan esillä näyttely Vanhan ajan joulu, joka on avoinna myös Kirjalitan aikana.

Vapaa pääsy!

Kirjalitan päätapahtuman ohjelma Laikussa

Kirjalitta.fi