FREVO!

15.2.2023 | 19:00 Järjestäjä: BMusic Sijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Heerman-Sandås-Rantala on taidokas suomalainen trio, joka vie yleisönsä vauhdikkaalle matkalle latinalaisen jazzin maailmaan Egberto Gismontin, Astor Piazzollan, Hermeto Pascoalin ja Chick Corean jalanjäljissä.

Antti Heerman, viulu
Henrik Sandås, bandoneon
Olli Rantala, kontrabasso

Antti Heerman kuuluu Suomen jazz- ja tangoviulistien ehdottomaan kärkikaartiin. Jazzrytmit-lehti valitsi tämän persoonallisen improvisoijan vuoden jazzviulistiksi Suomessa neljänä peräkkäisenä vuotena 1997–2000. Hän on niittänyt mainetta niin solistina, kuin kamarimuusikkona ja hänet muistetaan erityisesti legendaarisen Otra Vez -kvintetin karismaattisena viulistina.

Henrik Sandås on suomalainen bandoneonisti ja sovittaja, jonka ohjelmisto kattaa argentiinalaisen tangon ja tango nuevon ohella barokkimusiikkia, uutta aikamme taidemusiikkia, jazzia ja improvisaatiota. Hänen omakohtainen, kokeva ja kertova lähestymistapa musiikkiin on herättänyt ihastusta ympäri Eurooppaa ja Etelä-Amerikkaa.

Ruotsin Göteborgissa asuva Olli Rantala on opiskellut musiikkia niin Suomessa, Ruotsissa kuin Yhdysvalloissakin. Maisteriopinnot hän suoritti Göteborgin yliopistossa 2012. Olli on kunnostautunut musiikinopettajana Falkenbergin musiikkilukiossa sekä lukuisissa orkesteriproduktioissa ja levytyksissä.

Maksullinen tilaisuus 15/22

Jaa:

FREVO!