Äänikuvia - äänitaideperformanssi

30.11.2021 | 18:30 Järjestäjä: Turkka VuorinenSijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Äänikuvia on äänitaideperformanssi, joka vie kuulijan äänimatkalle menneeseen ja tulevaan - johdattaa sisään ja ulospäin. Turkka Vuorinen esittää teoksen hyödyntäen niin syntetisaattoreita kuin orgaanisia äänilähteitä. Teos syntyy yhdistelmänä ennalta valmisteltua materiaalia ja improvisointia. Esitys kuullaan monikanavaisena tilaääniteoksena, joten kuulijat pääsevät saman äänikentän sisään kuin keskellä salia operoiva esiintyjä. Laikun Musiikkisaliin luodaan myös visuaalinen maailma tukemaan äänimatkan tunnelmaa.

Kulttuuritalo Laikun Musiikkisali klo 18:30-19:30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ovet saliin avataan klo 18:10. Esitys kestää noin 50 minuuttia. Tapahtuma on Taiteen edistämiskeskuksen tukema.

Turkka Vuorinen on monipuolinen äänen ammattilainen. Hän työskentelee äänisuunnittelijana ja säveltäjänä tv-tuotannoissa, soittaa koskettimia eri kokoonpanoissa, luo ja esittää ääniteoksia yksin ja Suhina Kollektiivin tuottajana. Lisäksi hän soittaa improvisoitua musiikkia mm. jooga- ja tantratyöpajoissa.

Vapaa pääsy

Jaa:

Äänikuvia - äänitaideperformanssi