Rulla-klubi: Pikku Papun Orkesteri

14.8.2021 | 14:00 Järjestäjä: G Livelab Tampere ja Lastenkulttuurikeskus RullaSijainti: Lastenkulttuurikeskus Rulla

Kuvaus

HUOM! Pikku Papun Orkesterin konsertti G Livelabissa on siirtynyt viranomaisohjeistuksien vuoksi, uusi päivämäärä on 14.8.2021. Toukokuun ja marraskuun 2020 konsertteihin ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavassa konsertissa.

Mikäli haluat kuitenkin palauttaa lippusi, laita spostia (viimeinen palautuspäivä 21.11.2020):
info.tampere@livelaboratorio.fi

Mikäli olet ostanut konserttilippusi Tiketti-palvelusta ja haluat rahojenpalautuksen, pyydämme olemaan yhteydessä suoraan palveluntarjoajaan. Lisätiedot: www.tiketti.fi


*******************
Pikku Papun Orkesterin konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

Rulla-klubilla kvartettina esiintyvän orkesterin energinen esiintyminen, akustiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset ovat sulattaneet niin pienten kuin varttuneempienkin kuulijoiden sydämet. Pikku Papun Orkesterin musiikki on tullut monille tutuksi Yle TV2:n Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta.

Leikkivässä konsertissa lavalla nähdään:
Heli Kajo: laulu, nokkahuilu ja perkussiot
Antti Kokkola: laulu ja kitara
Maiju Kopra: laulu, trumpetti ja ksylofoni
Sannis Sundström: laulu ja viulu

Rulla-klubi on G Livelab Tampereen ja Lastenkulttuurikeskus Rullan yhdessä kehittämä klubikonsepti. Konserttipäivänä julkaistaan nyt myös esiintyjään ja teemaan liittyvä tehtäväsivu, jonka voi tulla konserttipäivänä tekemään Rullaan tai hakea mukaan kotona tehtäväksi. Kansio ja aikaisemmat Rulla-klubitehtävät saa myös konserttipäivänä Rullasta.


Liput 12 €

HUOM! Alle 1-vuotiaat pääsevät konserttiin maksutta. Muille liput ovat normaalihintaisia.

Osta lippusi ennakkoon:
https://www.glivelab.fi/tampere/events/rulla-klubi-pikku-papun-orkesteri-5e84667af2550c0017ea6542/

Jaa:
Rulla-klubi: Pikku Papun Orkesteri