Tampereen Taidelainaamon teoksia

12.5.-20.06.2021 | 09:00-18:00 Järjestäjä: Tampereen Taiteilijaseura ry.Sijainti: Aulagalleria

Kuvaus

Tampereen Taidelainaamossa on teoksia yli sadalta pirkanmaalaiselta ammattitaiteilijalta. Jatkuvasti vaihtuva, monipuolinen kokoelma on esillä Taidekeskus Mältinrannan Taidelainaamossa ja lisää teoksia löytyy netistä osoitteessa http://taidelainaamo.maltinranta.fi. Lisäksi teoksia esitellään Kulttuuritalo Laikun sisääntulokerroksessa.

Taidelainaus on taiteen vuokraamista tai ostamista osamaksulla ilman korkoa tai muita maksuja. Vuokraus mahdollistaa sen, että taideteokseen voi tutustua rauhassa kotona ilman ostopakkoa. Teoksen voi vuokrata kuukausivuokralla kotiin (kuukausivuokrat alkaen 10 €), ja jos huomaa, että teos ei istukaan sinne, teoksen voi palauttaa eikä rahaa mennyt kuin kuukausierän hinta. Jos teokseen sen sijaan mieltyy, sen voi myös lunastaa itselleen kerta- tai osamaksulla. Taidelainaamot tarjoavat siten asiakkaan kannalta helpon ja turvallisen tavan hankkia taidetta kotiin.

Teoksia ostetaan lainaamosta paljon myös lahjoiksi. Koska lahjansaajan mieltymyksiä ei aina tiedä, taidelahjan voi hoitaa myös lahjakortilla. Lahjakortilla olevalla summalla lahjansaaja voi sitten maksaa vuokraeriä, osan hankintahinnasta tai vaikkapa koko hinnan. Lahjakortin voi ostaa joko paikan päältä Taidekeskus Mältinrannasta tai tilata sähköpostilla osoitteesta: info@tampereen-taiteilijaseura.fi.Vapaa pääsy

Jaa:

Tampereen Taidelainaamon teoksia