Rullan Perhekerho: Tempoa Tenaviin-tuokio

11.5.2021 | 09:00 Järjestäjä: Lastenkulttuurikeskus RullaSijainti: Lastenkulttuurikeskus Rulla

Kuvaus

Huomioittehan, että Rulla toimii väliaikaisissa tiloissa linja-autoaseman rakennuksessa osoitteessa Hatanpään valtatie 7.

Kauden viimeisessä Perhekerhossa klo 9-10.30 liikutaan Nuorisoseurojen Tempoa Tenaviin -tuokion tahdissa. Tuokio kestää noin 30 min ja sopii erityisesti alle 4-vuotiaille lapsille.

Kevään ohjelma tarkentuu maaliskuun aikana.

Perhekerho on alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu teemallinen kerho. Ohjelma rakentuu eri teemojen esim. vuodenaikojen ja juhlien ympärille, ja myös perheiden toiveiden mukaisesti. Ohjelmassa on mm. musiikkia, sadutusta, leikkiä, vierailijoita ja pieni työpaja lapsille.

Mukaan voi ottaa omat eväät ja vanhemmille on tarjolla kahvia ja teetä!
Ei ryhmille.

Perhekerhoon ennakkoilmoittautuminen Rullan nettisivujen kautta. Perhekerhoon mahtuu yhteensä 8 osallistujaa (sisältäen aikuiset ja lapset).

Ethän tule sairaana Rullaan! Vallitsevan epidemian takia Rullassa huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä toiminnan aikana. Työpajoissa vältetään välineiden, kuten askarteluvälineiden, yhteiskäyttöä ja puhdistamme ne aina, jos käyttäjät vaihtuvat. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia epidemian suhteen.

MUUTOKSET MAHDOLLISIA.


Tervetuloa!

Vaatii ennakkoilmoittautumisen

Jaa:
Rullan Perhekerho: Tempoa Tenaviin-tuokio