Rullan Perhekerho: Vanhempi-lapsi-jumppa

9.3.2021 | 09:00 Järjestäjä: Lastenkulttuurikeskus RullaSijainti: Lastenkulttuurikeskus Rulla

Kuvaus

Huomioittehan, että Rulla toimii väliaikaisissa tiloissa linja-autoaseman rakennuksessa osoitteessa Hatanpään valtatie 7.

Tämän viikon perhekerho (tiistai klo 9-10.30) saa vierailijoita liikuntapalveluilta, kun Olli-Pekka ja Annika ovat ohjaamassa hauskaa jumppatuokiota. Vanhempi-lapsi jumpassa on mahdollisuus oppia, liikkua ja nauttia yhdessä vanhemman kanssa. Leikkejä saa suorittaa omaan tahtiin musiikilla ja ilman. Leikitään esim. palloilla, huiveilla ja hernepusseilla, joiden avulla huomaamatta kokeillaan uusia liikuntataitoja. Tuokiossa harjoitellaan perusliikkumistaitoja eli kävelyä, juoksua, hyppäämistä, heittämistä, kiinniottamista, potkaisemista, pyörimistä ja tasapainoilua.
Tervetuloa mukaan!

Kevään ohjelma tarkentuu tammi-helmikuun aikana.

Perhekerho on alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu teemallinen kerho. Ohjelma rakentuu eri teemojen esim. vuodenaikojen ja juhlien ympärille, ja myös perheiden toiveiden mukaisesti. Ohjelmassa on mm. musiikkia, sadutusta, leikkiä, vierailijoita ja pieni työpaja lapsille.

Mukaan voi ottaa omat eväät ja vanhemmille on tarjolla kahvia ja teetä!
Ei ryhmille.

Perhekerhoon ennakkoilmoittautuminen Rullan nettisivujen kautta. Perhekerhoon mahtuu yhteensä 8 osallistujaa (sisältäen aikuiset ja lapset).

Ethän tule sairaana Rullaan! Vallitsevan epidemian takia Rullassa huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä toiminnan aikana. Työpajoissa vältetään välineiden, kuten askarteluvälineiden, yhteiskäyttöä ja puhdistamme ne aina, jos käyttäjät vaihtuvat. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia epidemian suhteen.

MUUTOKSET MAHDOLLISIA.


Tervetuloa!

Vapaa pääsy, Vaatii ennakkoilmoittautumisen

Jaa:
Rullan Perhekerho: Vanhempi-lapsi-jumppa