Supervoimaa! virtuaalikonsertti

26.2.-12.03.2021 | 00:00-00:00 Järjestäjä: Tallenteen tarjoaa Lastenkulttuurikeskus Rulla ja Tampereen konservatorioSijainti: Striimi

Kuvaus

Supervoimaa! virtuaalikonsertissa Veera ja Tampereen konservatorion lapset etsivät musiikin supervoimia. Tampereen konservatorion ja Lastenkulttuurikeskus Rullan tarinallinen virtuaalikonsertti vie seikkailulle Metsätontun maisemiin.

HUOM! Konsertin tallenne katsottavissa 12.3. saakka osoitteessa:
https://youtu.be/jFhyPQ7e7Jk

Olipa kerran tavallinen metsä, jossa asui tavallisia metsän eläimiä ja kasveja. Ja tietysti Metsätonttu. Metsätonttu oli pitänyt kirjaa metsän tapahtumista jo monta sataa vuotta. Ja aina, kun joku joutui pulaan, kiiruhti Metsätonttu oitis auttamaan.
Mutta. Eräänä päivänä Metsätonttu tunsi itsensä hyvin väsyneeksi. Niin väsyneeksi, etteivät edes 7 tunnin päiväunet virkistäneet. Metsän asukkaat pohtivat, miten ne voisivat vuorostaan auttaa Metsätonttua. Silloin eräs Hirvikärpänen muisti kuulleensa ihmeellisestä supervoimasta, joka auttoi moniin, hankaliinkin vaivoihin. Supervoiman nimi oli musiikki. Mutta mistä musiikin supervoiman voisi löytää?

Tervetuloa mukaan etsimään supervoimia!

Vapaa pääsy

Jaa:

Supervoimaa! virtuaalikonsertti