Rullan Perhekerho: Ystävänpäiväetkot

9.2.2021 | 09:00 Järjestäjä: Lastenkulttuurikeskus RullaSijainti: Lastenkulttuurikeskus Rulla

Kuvaus

Huomioittehan, että Rulla toimii väliaikaisissa tiloissa linja-autoaseman rakennuksessa osoitteessa Hatanpään valtatie 7.

Tiistain Perhekerhossa klo 9-10.30 lauletaan ja lorutellaan ystävänpäiväteemalla. Työpajassa päästään kokeilemaan pressprint-painotekniikkaa. Tervetuloa leikkimään!

Kevään ohjelma tarkentuu tammi-helmikuun aikana. Talvilomaviikolla 2.3. ei perhekerhoa!

Perhekerho on alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu teemallinen kerho. Ohjelma rakentuu eri teemojen esim. vuodenaikojen ja juhlien ympärille, ja myös perheiden toiveiden mukaisesti. Ohjelmassa on mm. musiikkia, sadutusta, leikkiä, vierailijoita ja pieni työpaja lapsille.

Mukaan voi ottaa omat eväät ja vanhemmille on tarjolla kahvia!
Ei ryhmille.

Perhekerhoon ennakkoilmoittautuminen Rullan nettisivujen kautta. Perhekerhoon mahtuu yhteensä 8 osallistujaa (sisältäen aikuiset ja lapset).

Ethän tule sairaana Rullaan! Vallitsevan epidemian takia Rullassa huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä toiminnan aikana. Työpajoissa vältetään välineiden, kuten askarteluvälineiden, yhteiskäyttöä ja puhdistamme ne aina, jos käyttäjät vaihtuvat. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia epidemian suhteen.

MUUTOKSET MAHDOLLISIA.

Tervetuloa!

Jaa:
Rullan Perhekerho: Ystävänpäiväetkot