Rullan perhekerho: Tempoa Tenaviin -tuokio

24.11.2020 | 09:00 Järjestäjä: Lastenkulttuurikeskus RullaSijainti: Lastenkulttuurikeskus Rulla

Kuvaus

Olethan huomannut, että Rulla toimii tällä hetkellä väistötiloissa osoitteessa Hatanpään valtatie 7 (linja-autoaseman rakennus).

Tämän viikon tiistaina perhekerhossa liikutaan Nuorisoseurojen Tempoa Tenaviin -tuokion tahdissa. Tuokio kestää noin 30 min ja sopii kaikenikäisille. Paikalla myös Eeva perhepalveluista keskustelemassa tarvittaessa kiperistäkin mieltä askarruttavista asioista.

Rullan Perhekerho on alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu teemallinen kerho. Ohjelma rakentuu eri teemojen esim. vuodenaikojen ja juhlien ympärille, ja myös perheiden toiveiden mukaisesti. Ohjelmassa on mm. musiikkia, sadutusta, leikkiä, vierailijoita ja pieni työpaja lapsille. Vanhemmille on tarjolla kahvia.

Perhekerho kokoontuu joka tiistai klo 9-10.30.

Perhekerhoon ilmoittaudutaan ennakkoon Rullan nettisivuilla.
Ilmoittautuminen avautuu aina edellisen viikon keskiviikkona.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Vallitsevan epidemian takia Rullassa huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä toiminnan aikana. Työpajoissa vältetään välineiden, kuten askarteluvälineiden, yhteiskäyttöä ja puhdistamme ne aina, jos käyttäjät vaihtuvat. Seuraamme hallituksen ja AVI:n antamia ohjeistuksia epidemian suhteen.

Vapaa pääsy, Vaatii ennakkoilmoittautumisen

Jaa:
Rullan perhekerho: Tempoa Tenaviin -tuokio