Taija Goldblatt – Hidden

21.11.-01.12.2020 | 00:00-00:00 Järjestäjä: Tampereen kulttuuripalvelutSijainti: Studio

Kuvaus

Kulttuuritalo Laikun Studiossa on esillä Taija Goldblattin näyttely Hidden 21.11.–1.12.

Hidden on videoteos epäpaikoista ja reuna-alueista, näkemisestä ja nähdyksi tulemisesta.

Teos on toteutettu yhdistämällä piirustusta, animaatiota ja videokuvaa kerroksittain. Osana teosta nähdään verkosta kerättyä webcam-videokuvaa: tien pientareita, parkkipaikkoja, syrjäisiä rantoja ja valvontakamerakuvaa, jota paikoilleen asetetut kamerat välittävät tauotta eri puolilta maailmaa.

Taija Goldblatt on tamperelainen kuvataiteilija, joka tekee videotaidetta ja animaatioita. Teoksissaan hän pyrkii näkemään asioiden nurjalle puolelle, murtumakohtiin ja harmaisiin alueisiin, jotka jäävät usein näkökenttämme ulkopuolelle. Goldblattin teokset on koostettu digitaalisesti, mutta käsin piirretty kuva on niissä vahvasti läsnä.

Taiteilijan työskentelyä ovat tukeneet Alfred Kordelinin säätiö sekä Taiteen edistämiskeskus / Pirkanmaan taidetoimikunta.

Kulttuuritalo Laikussa huolehditaan tehostetusti siivouksesta sekä kiinnitetään erityistä huomiota yleiseen hygieniaan sekä turvaväleihin. Aikuisen tai lapsen ei pidä tulla Kulttuuritalo Laikkuun, jos hänellä on sairastumiseen viittaavia oireita: yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita, päänsärkyä. Lisäksi, Kulttuuritalo Laikkuun ei pidä tulla, jos tietää altistuneensa koronavirukselle.

Kulttuuritalo Laikku on avoinna 1.2. klo 15.30–21.

Vapaa pääsy

Jaa:

Taija Goldblatt – Hidden