Rullan perhekerho: Karhun talviuni

17.11.2020 | 09:00 Järjestäjä: Lastenkulttuurikeskus RullaSijainti: Lastenkulttuurikeskus Rulla

Kuvaus

Olethan huomannut, että Rulla toimii tällä hetkellä väistötiloissa osoitteessa Hatanpään valtatie 7 (linja-autoaseman rakennus).

Tiistain perhekerhossa leikitään, askarrellaan ja tutustutaan toisiin vanhempiin. Tämän viikon perhekerhossa hoivataan pehmolelunalleja ja tehdään niille terveystarkastus SPR:n nallesairaalassa ennen talviunille käpertymistä. Tuo oma nalle tai mieleinen pehmolelu kerhoon.

Rullan Perhekerho on alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu teemallinen kerho. Ohjelma rakentuu eri teemojen esim. vuodenaikojen ja juhlien ympärille, ja myös perheiden toiveiden mukaisesti. Ohjelmassa on mm. musiikkia, sadutusta, leikkiä, vierailijoita ja pieni työpaja lapsille. Vanhemmille on tarjolla kahvia.

Perhekerho kokoontuu joka tiistai klo 9-10.30, lukuunottamatta 13.10. ja 20.10. jolloin perhekerhoa ei järjestetä.
Perhekerhoon ilmoittaudutaan ennakkoon Rullan nettisivuilla.
Ilmoittautuminen avautuu aina edellisen viikon keskiviikkona.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Vallitsevan epidemian takia Rullassa huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä toiminnan aikana. Työpajoissa vältetään välineiden, kuten askarteluvälineiden, yhteiskäyttöä ja puhdistamme ne aina, jos käyttäjät vaihtuvat. Seuraamme hallituksen ja AVI:n antamia ohjeistuksia epidemian suhteen.

Vapaa pääsy, Vaatii ennakkoilmoittautumisen

Jaa:
Rullan perhekerho: Karhun talviuni