ILTASADUN AIKA! Iltasatutapahtuma koko perheelle

4.11.2020 | 18:00 Järjestäjä: Lastenkulttuurikeskus Rulla ja Sanataideyhdistys Yöstäjä Sijainti: Lastenkulttuurikeskus Rulla

Kuvaus

Ihasteltu iltasatutapahtuma parin vuoden takaa tekee paluun! Tarinoiden ystävät kokoontuvat jälleen marraskuisen illan hämyyn sanataiteen äärelle Lastenkulttuurikeskus Rullaan. Ohjelmassa on tarinoita, runojumppaa, kirjavinkkejä, musiikkia ja työpajailua Rullan taianomaisen Metsänpeitto-näyttelyn keskellä. Illan kunniavieraana on Prinsessa Pikkiriikin äitinäkin tunnettu lastenkirjailija Hannele Lampela.

Tarjolla on iltapuuroa. Tervetuloa saapumaan myös yöpuvussa!

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Turvallisen tapahtuman takaamiseksi kutsumme mukaan n. 24 vierasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen alkaa viikolla 43 Lastenkulttuurikeskus Rullan nettisivuilla. Tapahtumaa suositellaan ensisijaisesti 4–10-vuotiaille.

Iltasatutapahtuma on osa Kirjalitta -lastenkirja- ja sanataidefestivaalia ja sen järjestää Sanataideyhdistys Yöstäjä

Vallitsevan epidemian takia Rullassa huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä toiminnan aikana. Työpajoissa vältetään välineiden, kuten askarteluvälineiden, yhteiskäyttöä ja puhdistamme ne aina, jos käyttäjät vaihtuvat. Seuraamme hallituksen ja AVI:n antamia ohjeistuksia epidemian suhteen.

Ethän saavu tapahtumaan sairaana.
Muutokset mahdollisia.

Vapaa pääsy, Vaatii ennakkoilmoittautumisen

Jaa:
ILTASADUN AIKA! Iltasatutapahtuma koko perheelle