Sirkus Faktori esittää: Simon Llewellyn ja Motör Circus

3.10.2020 | 12:00 Järjestäjä: Sirkus Faktori ja kulttuuripalvelutSijainti: Puisto

Kuvaus

Sirkus Faktori tuo Laikun edustalle kaksi ilmiömäistä esitystä kaikenikäisten ihasteltavaksi. Esityksiin on vapaa pääsy. Muistathan pitää turvavälin. Suosittelemme maskin käyttöä yleisössä.

Esitysajat:
Klo 12.00 Simon Llewellyn
Klo 13.00 Motör Circus
Klo 14.30 Simon Llewellyn
Klo 15.30 Motör Circus

Simon Llewellyn Football Extraordinaire (esityksen kesto noin 15 minuuttia):

Simon Llewellyn on ammattiesiintyjä, joka on esiintynyt ympäri maailmaa vuodesta 2001.

Llewellyn on esiintynyt yli 25 vuotta yli 20 maassa sekä Iso-Britannian kuninkaallisille, että Jordanian pakolaisleirin lapsille. Tässä ainutlaatuisessa ja taitavasti rakennetussa esityksessä jalkapalloja pyöritellään, potkitaan, heitellään ja pomputellaan häikäisevän karismaattisesti.

Motör Circus (esityksen kesto noin 30 minuuttia)

Motör Circus on oodi tee-se-itse -kulttuurille, katusirkukselle ja rosoiselle estetiikalle! Volkswagen minibussin ympärillä tapahtuva sirkusesitys nähdään Kulttuuritalo Laikun edessä.

Motör Circus on ekologisuutta kunnioittava sirkuksen ja musiikin hybridi. Esityksen lisäksi verkkosisällöissä ja videoissa tutustutaan teknologiaan ja sirkustaiteilijan karuun arkeen. Talvi on tulossa ja silloin alkavat myös Motör Circus livestreamit!

Esitys ammentaa katusirkuksen perinteistä virittäen tunnelmaa uusimmilla 2020-luvun musiikkiteknologian herkuilla ja kasarihevin timanttisilla kliseillä. Tavoitteena on ennen kaikkea saada yleisö mukaan yhteisölliseen kokemiseen - ja maailma pelastuu!

Vapaa pääsy

Jaa:
Sirkus Faktori esittää: Simon Llewellyn ja Motör Circus