TAPAHTUMA PERUTTU: Paremman unen avaimet - avoin yleisöluento

7.4.2020 | 18:00 Järjestäjä: Avena HyvinvointipalvelutSijainti: Luentosali

Kuvaus

TAPAHTUMA PERUTTU.

Uni on hyvinvointimme ja terveytemme perusedellytys. Silti nipistämme siitä lisäminuutteja ja jopa tunteja päiväämme. Keho ja mieli käyvät ylikierroksilla, emmekä pysty rauhoittumaan ja nukahtaminen muuttuu mahdottomaksi. Ahdistumme nukkumaan menemisestä, koska tiedämme jo ennakolta, että tänäkään yönä uni ei tule tai heräämme jo aamuyöstä miettimään seuraavan päivän asioita.

Paremman unen avaimet – luento on tarkoitettu sinulle, jos edellä kerrottu tilanne kuulostaa liiankin tutulta. Luento käsittelee tämän hetken käypä hoitosuosituksen mukaista unen itsehoitoa, yhdistäen siihen kiinalaisen lääketieteen näkökulman kehon kokonaisvaltaisuudesta ja arkipäivän niksejä unettomiin öihin.

Luennoitsijana toimii Anne Lehtonen. Anne on ammatiltaan sairaanhoitaja ja lymfaterapeutti, hänet on koulutettu Suomen Uniliiton toimesta uniryhmien vetäjäksi. Annella on myös useamman vuoden opinnot ja käytännön työtä takana kiinalaisen lääketieteen eri osa- alueilta, rentoutumisryhmien sekä uniryhmien ohjauksesta.

Tilaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Tästä syystä varaathan paikkasi etukäteen.

Varaukset ja lisätiedot:
Avena Hyvinvointipalvelut
Anne
044 245 3320 (tekstiviestillä)
avenacare@hotmail.com

Vapaa pääsy

Jaa:

TAPAHTUMA PERUTTU: Paremman unen avaimet - avoin yleisöluento