Keskusteluilta teatterin pelisäännöistä, hierarkiat ja tasa-arvo

11.3.2020 | 18:00 Järjestäjä: Musiikkiteatteri Valkia ja tapahtumatoimisto PuskaPromotionSijainti: Luentosali

Kuvaus

Tule keskustelemaan rakentavasti teatterialaa koskevista ajankohtaisista ilmiöistä!

Tuottaja Heidi Bergström avaa illan jakamalla ajatuksiaan työryhmien johtamisesta, kulttuurialan hierarkiasta sekä yhteisöllisen teatterin tekemisestä. Tämän jälkeen paneelikeskustelu, johon voit osallistua antamalla kysymyksiä ja teemoja paikan päällä tai ennakkoon tähän ryhmään.

ALUSTAJASTA

Tuottaja Heidi Bergström on nuori Helsinkiläinen kulttuurialan moniottelija, joka on lyhyen uransa aikana ehtinyt tuottamaan vähän kaikkea elokuvista taidenäyttelyihin, erikoistuen indieteatterituotantoihin. Useiden menestyksekkäiden projektien tuotantoja johtanut Bergström myös ohjasi viime kesänä loppuunmyydyn esikoisohjauksensa ”Miks mä en saa olla sinkku vai enkö vaan osaa rakastaa v*ttusaatana”. Lisäksi hän toimii esimerkiksi näyttelykuraattorina, valokuvaajana, graafisena suunnittelijana sekä digitaiteilijana. Bergström on toiminut eri kokoisten työryhmien johdossa ja tunnetaan perinteisten hierarkiarakenteiden kyseenalaistajana sekä kulttuurialan uudistumisen puolestapuhujana. Hän on myös 2018 perustetun Levoteatterin puheenjohtaja sekä vastaava tuottaja ja arkipäivisin hän on tavoitettavissa KokoTeatterin toimistosta, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2017.


Mitä: Hierarkiat ja tasa-arvo teatterin johtotehtävissä -keskusteluilta
Missä: Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4, 33100 Tampere
Milloin: ke 11.3.2020 klo 18.00-20.00
Mitä maksaa, saanko tulla: Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton

Ilta on osa Yhteisiä pelisääntöjä etsimässä teatterin tekemiseen -keskusteluiltojen sarjassa. Keskusteluillat järjestävät Musiikkiteatteri Valkia ja tuotantotoimisto PuskaPromotion yhteistyössä Kulttuuritalo Laikun kanssa. Keskustelutilaisuudet mahdollistaa Pyynikin kesäteatterisäätiön apuraha! Tilaisuudet fasilitoi Musiikkiteatteri Valkian ohjaaja Sirkku Hoikkala.

Tilaisuudesta saa mieluusti vinkata myös ystävälle, kaverille ja kollegalle

Vapaa pääsy

Jaa:

Keskusteluilta teatterin pelisäännöistä, hierarkiat ja tasa-arvo