Audiovisuaalinen levynjulkkarikonsertti: Veera Neva & Arttu Nieminen (VJ)

6.3.2020 | 19:00 Järjestäjä: Veera NevaSijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Veera Neva (aka Veera Tuomi) on Tampereelle pohjoisesta kotiutunut muusikko ja säveltäjä. Laikun konsertissa juhlistetaan esikoislevy `Avaruuskaipuun` julkaisua. Luola Record Labelin 28.2. julkaisema albumi pitää sisällään sävyjä muun muassa elektronisesta musiikista, ambientista, jazzista ja moniäänisestä laulumusiikista avantgardistisin vivahtein. Artisti rakentaa musiikillisia kudelmia saksofonia, omaa ääntään ja elektronisia soundeja efektien ja loopperien avulla yhdistellen, luoden unenomaisia ja eteerisiä tunnelmia.
Tässä konsertissa musiikilliset maailmat saavat lisäulottuvuuden Arttu Niemisen projisoimana, levyä varten rakennetun visuaalisen teeman saattelemana.

Arttu Nieminen on Rovaniemellä asuva ohjaaja ja mediataiteilija, jonka teosten lähtökohtana on arktinen luonto. Välillä luonto näyttäytyy hänelle omana tiedostavana olionaan, toisinaan taas mystisenä rajapintana näkyvän ja näkymättömän välillä. Se voi vietellä varomattoman katsojan toisiin maailmoihin. Surrealistisuus, intuitiivisuus ja sattuma johdattavat hänen työskentelyään. Tuloksena on komeaa ja kokeilevaa videotaidetta.

Vapaa pääsy

Jaa:

Audiovisuaalinen levynjulkkarikonsertti: Veera Neva & Arttu Nieminen (VJ)