Ilmastokahvila

19.2.2020 | 18:00 Järjestäjä: Elokapina TampereSijainti: Kulttuurikahvila

Kuvaus

Haluaisitko jutella muiden sellaisten kanssa, jotka ovat huolissaan ilmastosta, luonnosta, ja/tai tulevaisuudestamme? Tervetuloa keskiviikkoisin Laikun kulttuurikahvilaan XR Tampereen järjestämään Ilmastokahvilaan!

Ilmastokahvila on sekä paikka ajanviettoon Elokapinan aktiiveille uusiutuvan kulttuurin hengessä, että paikka uusille toiminnasta kiinnostuneille tulla tutustumaan – tai vain juttelemaan ilmastoasioista ja jakamaan yhteistä huolta. Paikalla on aina aktiiveja jotka ovat valmiita kertomaan liikkeestä sekä siitä, miten toimintaan pääsee mukaan.

Ilmastokahvila järjestetään joka keskiviikko 18–20. Puoli seitsemältä on lyhyt (10–15 min) alustus vaihtelevista aiheista, joista halukkaat voivat jatkaa keskustelua.

Ilmastokahvilassa noudatetaan keskustelun sisällöstä riippumatta Elokapinan arvoja turvallisesta tilasta. Kaikki ovat tervetulleita omana itsenään eikä fyysistä tai henkistä väkivaltaa hyväksytä missään muodossa. Esteetön sisäänkäynti Kulttuuritaloon Laikunlavan puoleisesta ovesta. Lisätietoa arvoistamme löydät nettisivuiltamme: https://elokapina.me/#Arvot

Vapaa pääsy

Jaa:

Ilmastokahvila