Mindfulness työpaja – Keinoja arjen jaksamiseen

12.2.2020 | 17:45 Järjestäjä: Tampereen seudun autismiyhdistys TSAU ry, Suomen Kielipolku SLI ry ja Pirkanmaan erilaiset oppijat rySijainti: Luentosali

Kuvaus

Mindfulness on tietoisen läsnäolon menetelmä, jolla tutkitusti voi lisätä omaa arjen hyvinvointiaan. Menetelmän avulla esimerkiksi myönteiset tunteet saavat arjessa lisää tilaa ja kuormittavista tilanteista palautuminen helpottuu. Menetelmästä on hyötyä stressinhallinnassa ja sen harjoittaminen voi parantaa unen laatua.

Mindfulness työpajassa kokeilemme erilaisia helppoja tietoisen läsnäolon harjoituksia ja samalla osallistujat saavat perustietoa menetelmästä. Harjoituksia voi työpajan jälkeen kokeilla omassa arjessa. Työpajaan osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta mindfulness menetelmästä tai tietoisen läsnäolon harjoittamisesta.

Työpajan järjestävät Tampereen seudun autismiyhdistys TSAU ry, Kielipolku ry ja Pirkanmaan erilaiset oppijat ry . Työpaja on suunnattu erityislasten -ja nuorten vanhemmille, joten siellä on mahdollisuus myös jakaa arjen haasteiden kokemusta vertaisten kesken. Työpajan ohjaa mindfulness-tunnetaitovalmentaja, toimintaterapeutti Tuuli Mähönen/Resurssiverstas.

Kuvan yhteydessä mainittava: Photo by Lesly Juarez on Unsplash

Vapaa pääsy

Jaa:

Mindfulness työpaja – Keinoja arjen jaksamiseen