Miksi en kirjoittaisi? -kirjan julkkarit

28.11.2019 | 18:00 Järjestäjä: Kulttuurikahvila LaikkuSijainti: Kulttuurikahvila

Kuvaus

Mitä tekemistä tomaateilla on kirjoittamisen kanssa? Millaista on kirjailijan arki? Mihin muusaa tarvitaan? Millaista on kirjoittaa taidegalleriassa?

Tervetuloa juhlistamaan Miksi en kirjoittaisi? -kirjaa Kulttuurikahvila Laikkuun torstaina 28.11. klo 18 alkaen. Kirjailijat Terhi Rannela ja Päivi Haanpää kertovat kirjastaan ja yhdessä kirjoittamisesta, ja saattavatpa vastata yleisön kysymyksiinkin. Tarjolla on kirjojen ja keskusteluiden lisäksi kakkua ja kahvia. Kahvila palvelee iltakahdeksaan saakka.

Miksi en kirjoittaisi? ei ole perinteinen sanataideopas, vaan kirja, jossa pohditaan kirjoittamista ja lukemista monesta näkökulmasta – vakavasti ja vähemmän vakavasti. Kirjoitusten sukulaissieluja ovat esseet, kolumnit ja päiväkirjamerkinnät.

Kirjaa on myynnissä edulliseen julkkarihintaan (25 €), omistuskirjoituksella tai ilman. Varaathan käteistä kirjaostoksiin.

Tilaisuus on pääsymaksuton ja avoin kaikille. Lämpimästi tervetuloa!


Päivi Haanpää on kirjoittaja ja sanataideohjaaja, joka on kirjoittanut mm. tietokirjoja, novelleja ja näytelmiä.
Terhi Rannela on kirjailija, jonka tuotantoon kuuluu parikymmentä teosta nuortenkirjoista historiallisiin romaaneihin ja matkakertomuksiin.

Vapaa pääsy

Jaa:

Miksi en kirjoittaisi? -kirjan julkkarit