Apo Apponen

28.11.2019 | 18:30 Järjestäjä: Teatteri SiperiaSijainti: Lastenkulttuurikeskus Rulla

Kuvaus

Apo Apponen on hauska ja leikkisä lastenesitys, joka perustuu Juhani Känkäsen samannimiseen kirjasarjaan. Näytelmäsovituksessa arkisista asioista kehittyy suuria seikkailuja ja hauskoja tilanteita, jotka pitävät yleisön hymyissä suin läpi esityksen.

”On ihan tavallinen arkiaamu Apo Apposen elämässä- Käpälämäki, Apon aamuvirkku koira, herättää Apon kesken unien. Unenpöpperössä Apo törmää hammasharjan vaihtopäähän Sinikkaan, joka laulaa unohtumattoman laulun hampaiden pesemättömyyden vaaroista. Sinikasta (ja Käpälämäestä) selvittyään Apo jatkaa aamutoimiaan ja seuraa kamppailu pitkävihaisen paidan kanssa ja puurolautasesta syntyy puuro-ukkeli Kaaro Puttila. Ja paljon paljon muuta.”

Näytelmä saa ensi-iltansa perjantaina 1.11.2019 Lastenkulttuurikeskus Rullassa, Tampereella. Neljän esityskerran jälkeen teos siirtyy Rullasta kiertueelle alueen päiväkoteihin, kirjastoihin ja yleisesti sinne, missä Apo Apposen mukaansatempaavalle seikkailumielelle on tilausta.

Kesto: 45 minuuttia
Ikäsuositus: 4-7 vuotta
Liput: 10 euroa
Lipunmyynti: Kulttuurikahvila Laikussa, Keskustori 4, 33100 Tampere.
Avoinna ti-pe klo 9-20 ja la-su klo 10-18. Ma suljettu.

RAJATON

Esitys toteutetaan Teatteri Siperian Rajaton esitys -konseptilla. Esityksessä vältetään käyttämästä äkillisiä kovia ääniä tai voimakkaita valoja, näyttelijöihin sekä roolihahmoihin on mahdollista tutustua ennen ja jälkeen esityksen ja esimerkiksi erityisherkät katsojat saavat seurata esitystä haluamallaan tavalla tai poistua välillä toiseen tilaan lepäämään.

TYÖRYHMÄ

Alkuperäisteos: Juhani Känkänen, Apo Apposen kirjasarja
Näyttämöllä: Marika Heiskanen, Riikka Papunen ja Tuukka Huttunen
Pukusuunnittelu: Laura Lipiäinen
Dramaturgia: Marika Heiskanen, Tuukka Huttunen
Lavastus: Marika Heiskanen, Tuukka Huttunen
Äänisuunnittelu: Saija Raskulla

Näytelmäsovituksessa pääosassa ovat kirjat Hyvää huomenta, Apo Apponen ja Ilo Irti, Apo Apponen.

Voit myös tilata esityksen osoittamaasi tilaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: info(at)teatterisiperia.fi

Maksullinen tilaisuus 10

Jaa:

Apo Apponen