Amadeus Lundberg Sydämeni Joulu

27.11.2019 | 18:00 Järjestäjä: Amasing OySijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Amadeus laulaa suomalaisten tuntemia lämminhenkisiä joululauluja.

Laulajasuosikki Amadeus Lundberg joulukiertueellaan Tampereelle – konsertti kulttuuritalo Laikussa 27. marraskuuta!
Suomalaisten kevyen musiikin ystävien kestosuosikiksi noussut Amadeus Lundberg saapuu konsertoimaan Tampereelle marraskuussa osana Sydämeni joulu -nimistä kiertuettaan. Tämä koko kansan tuntemaksi laulajaksi ponnistanut monipuolinen ja karismaattinen artisti nähdään kulttuuritalo Laikussa keskiviikkona 27.11.
Amadeus Lundberg esittää konsertissaan kauneimpia hartaita joululauluja sekä monia ikivihreitä suomalaisia ja kansainvälisiä jouluisia iskelmiä. Häntä säestää tässä tunnelmallisessa ja intiimissä konsertissa järvenpääläinen pianisti, kanttori Heikki Ruokonen.
– Luvassa on tyylikästä musiikkia niin iloisissa kuin hartaissa tunnelmissa, Lundberg kertoo. – Ohjelmistossa ovat ainakin En etsi valtaa loistoa, On hanget korkeat nietokset, Tuikkikaa oi joulun tähtöset, Heinillä härkien kaukalon, Ave Maria, Oi jouluyö ja monta muuta upeaa laulua, hän jatkaa.
Amadeus Lundberg on julkaissut kymmenen vuotta kestäneen uransa aikana kaikkiaan viisi sooloalbumia. Hänet on nähty suurilla lavoilla isojen orkestereiden solistina.
Joulukonsertin liput ovat jo myynnissä Ticketmasterissa.

Maksullinen tilaisuus 25€

Jaa:

Amadeus Lundberg Sydämeni Joulu