Untenmaille - Suhina Kollektiivin ääniteos

15.11.2019 | 18:30 Järjestäjä: Suhina KollektiiviSijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Kokeellisia äänimaisemia luovan Suhina Kollektiivin uusi ääniteos kantaa nimeä Untenmaille. Teema antaa vapauden tutkia niin pelkoja ja alitajunnan vinksahtanutta maailmaa kuin lentää halki maan ja avaruuden. Kolmiosainen teos sisältää sävelletyt pääteemat, joiden kautta sukelletaan improvisoinnin arvoituksellisiin ulottuvuuksiin. Perinteinen lava-asetelma on unohdettu ja esiintyjät soittavat keskellä salia. Myös äänentoisto on sijoitettu ympäri salia, jolloin äänikuva on perinteistä saliäänentoistoa kokonaisvaltaisempi.

Kantaesitys on Kulttuuritalo Laikun musiikkisalissa perjantaina 15.11.2019 kello 18:30. Salin ovet avataan klo 18:15. Ääniteoksen kesto on noin 75 minuuttia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Suhina Kollektiiviin kuuluvat Turkka Vuorinen, Aleksi Vuorenmaa, Mari Martikainen ja Markus Ojala. Teos elää loppuun asti ja mukaan saattaa liittyä vierailevia suhistelijoita. Suhina Kollektiivin ensimmäinen, Tuli, Vesi, Maa - elektroninen ääniteos, esitettiin Laikun musiikkisalissa 14.9.2018.

Lisätiedot:
Suhina Kollektiivi
suhina.kollektiivi@gmail.com
Instagram: @suhinakollektiivi
https://turkkavuorinen.com/suhina

Vapaa pääsy

Jaa:

Untenmaille -  Suhina Kollektiivin ääniteos