Nuorten Open Mic TRE

11.10.2019 | 18:00 Järjestäjä: Venlan Runoiluyhteisö, Kulttuurikahvila Laikku, Kulttuuritalo LaikkuSijainti: Kulttuurikahvila

Kuvaus

Nuorten open mic -illat Tampereella!

Kulttuuritalo Laikun kahvilassa (Keskustori 4) järjestettävä ikärajaton sanataideklubi, joka on suunnattu ensisijaisesti nuorille, n. 12–25-vuotiaille.

Tule esittämään oma runosi, räppisi, biisisi tai lyhytproosatekstisi. Paikan päällä kirjoitellaan myös instant-runoja.

Illat juontaa Venlan runoilloista tuttu runoilija ja esiintyjä Venla Moisala. Välillä illoissa myös vaihtuvia vierailevia esiintyjiä, joista ilmoitetaan erikseen.

Jos haluat lavalle, ilmoittaudu ennakkoon otsikolla ”ILMO NUORET” osoitteeseen: venlanrunoiluyhteiso(at)gmail.com . Yhden esityksen kesto maksimissa 10min.
Myös paikan päällä voi ilmoittautua, mikäli tilaa vielä riittää.
Illan aikana esiintyneiden kesken arvotaan lahjakortti Kulttuurikahvila Laikkuun.

Tapahtuma on ikärajaton, esteetön ja pääsymaksuton!

Klubia järjestetään kerran kuussa.

Runomama Venla Moisala on runoilija-runonlausuja, joka kirjoittaa rouheita ja koskettavia runoja ja lauluja mm. ihastumisesta, ihmisyydestä, rakkaudesta ja kaipauksesta. Hän voitti vuonna 2017 Lavarunouden SM-kisoissa hopeaa ja hän on keikkaillut Suomen lisäksi myös ulkomailla. Venlan teatteritausta tuo hänen esityksiinsä energisyyttä ja elämää, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa.

Kulttuuritalo Laikun pääaulan noin 40-paikkainen Kulttuurikahvila Laikku palvelee vieraita aina talon auki ollessa. Kahvila tarjoaa erikoiskahveja, teetä, pienpanimo-oluita ja herkullisia suolaisia ja makeita leivonnaisia - aina paikallista suosien.

Instagram: @n.o.m.tre
#nuortenopenmic #nuortenopenmictre #nomtre #nomtampere #runous #spokenword #lavarunous #livemusiikki #kirjallisuus #kirjoittaminen #openmic #tampere #kulttuurikahvilalaikku #kulttuuritalolaikku #räp #rap #nuortentampere

Vapaa pääsy

Jaa:

Nuorten Open Mic TRE