Uuden-Seelannin läpivaellus - 3000 km seikkailu

15.8.2019 | 18:30 Järjestäjä: Turkka VuorinenSijainti: Luentosali

Kuvaus

Ilmaisluennolla kerron viiden kuukauden läpivaelluksestani halki Uuden-Seelannin kauniin ja haastavan maaston. Puhun Te Araroa -reitistä, valmistautumisesta ja varusteista, vaelluksen kohokohdista ja läpivaelluksen haasteista. Toivon kuulijoilta kysymyksiä ja tilaa on myös keskustelulle vaeltamisesta yleensä.

Luennon päämääränä on inspiroida ja kannustaa retkeilyyn sekä tuoda yhteen aiheesta kiinnostuneita ihmisiä. Läpivaelluksenkin voi kävellä menestyksellä ikään, sukupuoleen ja kokemukseen katsomatta. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Te Araroa -vaellusreitti kulkee 3000 kilometriä Uuden-Seelannin läpi. Pohjoinen lähtöpiste sijaitsee Cape Reingan majakalla ja eteläinen päätepiste Bluffissa. Reitti sisältää erilaisia maastoja niin hiekkarannoilta viidakkoon ja vuoristoon kuin laitumilta valtateiden varsille ja kaupunkeihin.

Ilmaisluento on Kulttuuritalo Laikussa torstaina 15.8. klo 18:30-20:00. Luento on uusinta 13.6. pitämästäni vastaavasta tilaisuudesta.

Olen 37-vuotias tamperelainen retkeilyn harrastaja. Aiempiin vaelluskohteisiini kuuluu mm. Suomen Lappi, Skotlanti ja Nepali.

Youbesta löytyy soittolista videopäiväkirjoistani vaellukselta:
http://bit.ly/turkanteararoa

Lisätiedot:
Turkka Vuorinen - 040 5219482 - turkka.vuorinen@gmail.com

Vapaa pääsy

Jaa:

Uuden-Seelannin läpivaellus - 3000 km seikkailu