Off Tampere: Älä elämää pelkää

9.8.2019 | 16:00 Järjestäjä: Tampereen Teatterikesän OFF Tampere -ohjelmistoSijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Johanna Hannus on mukana Tampereen Teatterikesän OFF Tampere -ohjelmistossa jo 21. kertaa! Esityksissä on kuultu suomalaista runoutta, kirjallisuutta klassikoista loitsuihin sekä käännöskirjallisuutta. Hannus tuottaa esityksensä itsenäisesti. Esitysmatkat ovat vieneet hänet ympäri Suomea ja aina Australiaan asti. Hannus on lisänä tehnyt töitä Tampereen kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa vuosikausien ajat. Tietoa, taitoa ja kokemusta elämästä löytyy runsaasti, mikä hänen esityksistään myös heijastuu. Hannuksen motto kuuluukin näin: "Rahalla saa ja hevosella pääsee, sådant är livet".

Tänä kesänä Tampereen Teatterikesän OFF Tampere ohjelmistossa nähdään kokonaisuus, joka kantaa nimeä 'Älä elämää pelkää'. Esityksessä kuullaan vahvaa kotimaista tuotantoa Aaro Hellaakoskelta, tamperelaiselta Ritva Hokalta ja Helvi Hämäläiseltä. Kokoelmastaan 'Sukupolveni unta' Hämäläinen sai vuonna 1987 Finlandia-palkinnon. Tämän lisäksi kuullaan myös tuotantoja Aleksis Kiveltä, Eino Leinolta, Larin-Kyöstiltä, Kaarlo Sarkialta, Oiva Paloheimolta ja Tommy Tabermannilta.

Kotimaisten tuotantojen lisäksi luvassa on myös ulkomaista tuotantoa Luiz Bonfálta (kappale 'Yön väistyessä', elokuvasta Musta Orfeus), Jacques Breliltä laulu 'Amsterdam' ja Fernando Pessoan runo 'En minä aina ole sama'.

Maksullinen tilaisuus Liput: 10€/eläkeläiset ja opiskelijat 8€

Jaa:

Off Tampere: Älä elämää pelkää