Off Tampere: Jose Ahonen & Tommi Lahti

8.8.2019 | 18:30 Järjestäjä: Tampereen Teatterikesän OFF Tampere -ohjelmistoSijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Mentalistit Jose Ahonen ja Tommi Lahti esittävät mentalismia ja taikuutta yhdistelevät sooloesityksensä samana iltana Laikun Musiikkisalissa.

Klo 19.00 Tommi Lahti – Oudot Ihmeet
Mentalisti Tommi Lahden syksyllä 2018 julkaistu esitys vie katsojat matkalle ihmismielen syövereihin. Ohjelma naurattaa, ihmetyttää ja hämmästyttää samanaikaisesti, ja se on viihdyttänyt ihmisiä joka puolella Suomea, poliitikoista putkimiehiin. Tommi ottaa yleisön haltuunsa vieden heidät kummalliselle ja hauskalle matkalle mentalismin maailmaan.

20.00 Jose Ahonen – Joku Juttu Siinä Oli
Taikuutta, mentalismia ja hypnoosia aivan läheltä. Yli kymmenen vuoden ammattiurallaan Jose Ahonen on hämmästyttänyt katsojia harvinaisella taitolajillaan, mentalismilla. Mentalismi on taikuuden laji, jossa keskitytään illuusioon ajatusten lukemisesta, hypnoosista, suggestioista, mieleen vaikuttamisesta ja jopa psyykkisistä voimista. Yleisö pääsee kokemaan ihmeitä aivan läheltä ja jopa omissa käsissä.

HUOM! Esitykseen jaetaan 100 ilmaista vapaalippua, joita voi noutaa Keskustorilla sijaitsevan Ohjelmateltan infosta tiistaista 6.8. klo 10 alkaen (max 2 kpl / henkilö). Esityspäivänä sali täytetään klo 18.30 alkaen saapumisjärjestyksessä, ja vapaalipuilla saapuvat pääsevät saliin ensimmäisinä. Mikäli tilaa jää, loput paikat vapautetaan muille halukkaille 5 minuuttia ennen esityksen alkua.

Jaa:

Off Tampere: Jose Ahonen & Tommi Lahti