Taikuri Gorgon unet

1.8.2019 | 16:00 Järjestäjä: Kollektiivi Triangeli rySijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Yhteiskunnan laitapuolen kulkijoista kiinnostunut dokumenttiryhmä saapuu tekemään juttua taikuri Gorgosta, joka on noussut pienimuotoiseksi kuuluisuudeksi julkisilla paikoilla tekemiensä taikatemppujen ansiosta. Dokumenttiryhmä ryhtyy seuraamaan Gorgoa, jonka päivät täyttyvät korttitempuista ja pyrkimyksistä tulla maailman mahtavimmaksi taikuriksi. Yksinäisyys ja tunnustuksen puute eivät ole kuitenkaan suurimmat taikuriarjen riesoista, sillä Gorgoa ovat alkaneet vaivata salaperäiset unet, jotka saattavat koitua taikurin kohtaloksi.

”Taikuri Gorgon unet” on dokumentaariseen tyyliin toteutettu absurdi komedia katutaikuri Gorgosta, jonka täytyy selvittää häntä riivaavien kryptisten unien merkitys voidakseen tulla maailman mahtavimmaksi taikuriksi ja saadakseen siten ensimmäistä kertaa hyväksyntää ja ymmärrystä taikatemppuilulleen. Dokumentin aikana Gorgo alkaa hahmottaa totuuksia itsestään, ihmisyydestä ja taikuuden todellisesta hinnasta.

Tuotanto: Kollektiivi Triangeli ry
Ohjaus: Miro Seppänen
Käsikirjoitus: Kollektiivi Triangeli
Kuvaus: Jussi Poika Rantanen
Ääni: Niklas Piispala
Musiikki: Patrik Kivinen
Puvustus: Markus Aejmelaeus
Rooleissa: Pyry Qvick, Iida Sahlman, Jari Leppänen, Kollektiivi Triangeli

Esitykset 25.7. ja 1.8. Kulttuuritalo Laikun Musiikkisalissa klo 16. Elokuvan kesto n. 40 min. Vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu.

Vapaa pääsy

Jaa:

Taikuri Gorgon unet