(LOPPUUNMYYTY) Ajattele kuin mentalisti

21.5.2019 | 18:00 Järjestäjä: Jose AhonenSijainti: Luentosali

Kuvaus

- Havainnoi kuin mentalisti
- Kuinka tulkita ihmisiä paremmin?
- Miksi päämme on näytönsäästäjällä ja kuinka siirtyä valvetilaan?
- Tehokas vuorovaikuttaminen
- Miten aivomme huijaavat meitä ja kuinka voimme puuttua peliin?
- Väärin ymmärretty kehonkieli
- Mitä mikroilmeet ovat ja kuinka voit lukea niitä?
- Voiko valheita havaita?
- Kuinka psykologisilla tekniikoilla voidaan muovata todellisuutta?
- Kylmäluennan perusteet

Jose on kouluttanut vuorovaikutustaitoja ja ihmismielen kummallisuuksia lentokenttien turvakouluttajista poliiseihin, esimiehistä myyjiin. Nyt myös sinulla on mahdollista haastaa käsitystäsi vuorovaikutuksesta ja tavastasi havainnoida.

Ahonen on kirjoittanut kirjan “Huijauksen Anatomia” yhdessä Pete Poskiparran kanssa, jonka lisäksi hän toimi asiantuntijana “Arjen Mentalisti” kirjan sisältöön muun muassa mikroilmeiden osalta.

"Kuinka ajatuksia luetaan" on viihdyttävä luento täynnä käytännönläheistä asiaa, jonka avulla opit täysin uusia asioita itsestäsi, muista ja tehokkaasta vuorovaikutuksesta. Ei huuhaata, vaan oikeasti uskomattomia juttuja ihmismielen ihmeellisyyksistä.

Josen uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja.

“Jose Ahonen johdatti Finavian siviili-ilmailun turvakouluttajat muutamassa tunnissa mikroilmeiden maailmaan ja niiden tulkitsemisen alkuun. Lyhyellä koulutuksella saatiin paljon konkreettista oppia ja työkaluja osaamisen viemiseksi meidän toimintaympäristöön. Koulutuksessa ei ollut mitään taikuutta vaan teoriaa ja käytäntöä yhdistettynä selkeään pakettiin mielenkiintoisen sekä ammattitaitoisen esiintyjän toimesta.”
— Matti Lehto, pääkouluttaja Finavia Oyj, Yritysturvallisuus. turva-alan koulutusyksikkö

“Luento oli hypnotisoivan koukuttava ja pahimmatkin työnarkomaanit unohtivat työasiat sen ajaksi. Sisältö oli mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää, aiheeseen olisi jaksanut perehtyä pidempäänkin. Luento herätti keskustelua vielä tulevina viikkoinakin, joten voinee sanoa, että se antoi ajattelemisen aihetta ja inspiroi uudella tapaa. Kahvihuoneessa ja kokouksissa toisten mikroilmeiden bongauksesta on tullut jo tapa, toivottavasti se vaikuttaa työilmapiiriin positiivisesti, sillä luento ainakin vaikutti! Ei liian viihteellinen vaan oikeasti asiaa ja loistava ohjelmanumero kehittämispäivälle!”
— Karoliina Ratia, Sosiaali- ja terveysministeriö

Maksullinen tilaisuus 20

Jaa:

(LOPPUUNMYYTY) Ajattele kuin mentalisti