Museoiden Yö Laikussa

18.5.2019 | 10:00 Järjestäjä: KulttuuripalvelutSijainti: Musiikkisali, Galleria, Studio, Kulttuurikahvila

Kuvaus

Jo kahdettatoista kertaa järjestettävä keväinen kaupunkijuhla Museoiden yö tarjoaa monenlaista näkemistä ja kokemista Tampereella lauantaina 18.5. Kulttuuritalo Laikku on mukana tapahtumassa ja avoinna tapahtumapäivänä pidennetysti kello 10–21.30. Kaikkiin Kulttuuritalo Laikun Museoiden yön ohjelmiin on vapaa pääsy, tervetuloa!

OHJELMA:

Klo 16–16.30
TAITEILIJATAPAAMINEN
Kulttuuritalo Laikun taiteilijatapaamisessa Mia Saharla kertoo taiteestaan ja Studio-tilassa esillä olevasta näyttelystään.

Klo 17–18
OPASTUS SARA HILDÉN -AKATEMIAN OPPILASTYÖNÄYTTELYYN
Esillä Tulevaisuus - teemaan liittyviä teoksia: piirroksia, maalauksia, kolmiulotteisia töitä, valokuvia ja animaatioita. Sara Hildén -akatemia on vapaa-ajan oppilaitos, jonka päätehtävä on antaa kuvataiteen perusopetusta 7-16-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Klo 18–21
INDIAN DANCE FESTIVAL: Euroopan suurin intialaisen tanssin kilpailu
Euroopan suurin intialaisen tanssin tanssikilpailu järjestetään tänä vuonna jo toista kertaa. Tänä vuonna on lisätty myös kategoria lapsille. Ulkomaiset tähtiartistit tulevat tuomaroimaan ja katsojille on takuuvarmasti luvassa henkeäsalpaavia esityksiä. Tanssijat ympäri maailmaa kokoontuvat Kulttuuritalo Laikkuun taistelemaan voittajan tittelistä ja mahdollisuudesta esiintyä IDF Show Nightissa.Tule kokemaan ilta täynnä naurua, tanssia ja talenttia!

Klo 18
EUROVIISU-MUSAVISA Kulttuurikahvila Laikussa. Mukaan osallistumaan pääsee 1-5 hengen joukkueilla, joista parhaat tietenkin myös palkitaan!

Myös kahvila palvelee pidennetyin aukioloin kello 21.30 saakka. Saatavilla erikoiskahveja, teetä, pienpanimo-oluita ja herkullisia suolaisia ja makeita leivonnaisia - aina paikallista suosien.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Laikun Kulttuurikahvilasta voit ostaa Museoiden yön rannekkeita sekä ennakkoon että itse tapahtumapäivänä. Tapahtumarannekkeella pääsee kaikkiin Museoiden yön kohteisiin sekä kulkemaan kohteesta toiseen erityisillä Museoiden yö -busseilla. Rannekkeen hinta on 10 €, kimppalipun saa 25 €:lla (max. 5 hlöä/ ryhmä) ja alle 7-vuotiaat pääsevät mukaan maksutta. Yksi lippu – monta näyttelyä, opastusta ja esitystä! Mukana 27 kohdetta, 44 näyttelyä ja 141 ohjelmanumeroa!

Vapaa pääsy

Jaa:

Museoiden Yö Laikussa