Laulavat Vuoret. Alexey Chichakovin konsertti

14.4.2019 | 16:00 Järjestäjä: Maria Salangina, Osku LeinonenSijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Tapahtuma antaa tamperelaisille mahdollisuuden tutustua Altain traditionaaliseen musiikkiin ja virkistyä hyväntahtoisessa tapahtumassa. Konsertti sopii erinomaisesti lapsille, lapsiperheille ja myös vanhemmalle väelle.

Musiikkiesitys täydentyy videoteoksella, joka näyttää upeimpia luonnonalueita Altai vuoristosta. Kaunis ja koskematon luonto muistuttaa meitä ilmastonsuojelun tärkeydestä ja kiireellisyydestä. Luonnon äänet, parantava musiikki sekä perinteinen ja moderni yhdistyvät voimaannuttavalla ja energisoivalla tavalla.

Esiintyjä Aleksey Chichakov (Venäjä, Altain Tasavalta) - kurkkulaulaja Altaista, juurista ja vahvoista traditioista voimaa ammentava muusikko, instrumentalisti, äänellä parantaja ja opettaja. Hänen instrumentteihin kuuluu tosphuur-luuttu, tsoor huilu, munniharppu ja kitara.

Aleksey syntyi ja asuu Altain Tasavallan luonnonkauniilla alueella, Uimon Laaksossa, Belukha vuoren juurella, missä paikalliset ovat säilyttäneet ainutlaatuisen kulttuurinsa ja taiteen omaleimaisuuden.

Hintatiedot
Lapset 0-6v. ilmaiseksi. 7-17v. 5 euroa. Alennusryhmä (työt., eläk, opisk.) 10 euroa. Peruslippu 12 euroa, +mahd.palv.maksut. Lapset ovat tervetulleita! Kuitenkin, jos istumapaikkoja on vähän, olethan valmis pitämään lapsesi (0-6v.) sylissä, kiitos.

Tehdään yhdessä tapahtuma, jossa niin aikuiset kuin lapsetkin viihtyvät. Äänentaso on maltillinen, mutta lapsille voi tuoda halutessaan kuulosuojaimet. Konsertin kesto on noin 90 minuuttia.

Lippukauppa:
https://www.eventim-light.com/fi/a/5bb371a1f0195e0001c66b34/

Maksullinen tilaisuus Lapset 0-6v ilmaiseksi; 7-17 v. 5€; alennusryhmä (työt., eläk, opisk.) 10 €; peruslippu 12€, (+mahd.palv.maksut)

Jaa:

Laulavat Vuoret. Alexey Chichakovin konsertti