"Puhdasta ruokaa pohjolasta" - Pohjolan Päivän seminaari

23.3.2019 | 13:00

Sijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Pohjolan Päivän seminaari, joka sisältää pohjoismaiseen puhtaan ja terveellisen ruoan tuotantoon liittyviä esityksiä ja musiikkia pohjoismaisten puheenvuorojen ohella. Esitelmiä aiheista pohjoismainen ruoantuotanto ja sen erityispiirteet, lähiruoan reitit pellolta pöytään, pohjoismaisen ja paikallisen lähiruoan kasvanut merkitys ravintolapalveluissa ja matkailussa, miten kokkeja koulutetaan mm. Mistä lähiruokamme tulee. Tärkeitä tietoiskuja oikeanlaisesta ja terveellisestä ruoantuotannosta ja käytöstä kaikille tamperelaisille ! > Ohjelman keventämiseksi musiikkia: Pirkanmaan musiikkiopiston Sinfoniajouset sekä Petri Kivimäki ja kitara.

Vapaa pääsy

Puhdasta ruokaa pohjolasta - Pohjolan Päivän seminaari