Lastenkulttuurin vaalipaneeli

23.3.2019 | 14:00 Järjestäjä: Suomen lastenkulttuurikeskusten liittoSijainti: Luentosali

Kuvaus

Lastenkulttuurin vaalipaneeli Tampereen Kulttuuritalo Laikussa 23.3.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto järjestää lauantaina 23.3.2019 klo 14 noin tunnin mittaisen lastenkulttuurin vaalipaneelin Kulttuuritalo Laikun luentosalissa. Teemoina ovat mm. taidetoiminta, harrastaminen ja lapsiperheet, kulttuuripalvelut ja kulttuurihyvinvointi.

Tilaisuuden juontaa lastenkulttuurin ammattilainen Joonas Keskinen. Jokaisella eduskuntapuolueella on ollut mahdollisuus ilmoittaa Pirkanmaan vaalipiiristä yksi eduskuntavaaliehdokas paneeliin.

Panelistit (sukunimen mukaan aakkosjärjestyksessä):

Jorma Grönlund, Seitsemän tähden liike
Riitta Haapala, KD
Matti Helimo, Vihreät
Anne-Mari Jussila, Kokoomus
Seppo Kapanen, Siniset
Joni Kumlander, SDP
Aapo Niemi, Vasemmistoliitto
Harri Penttilä, Keskusta
Auri Siika-aho, PS
Marjo Simpura, Liike Nyt

Tervetuloa kuulemaan ehdokkaiden mielipiteitä lastenkulttuurista!
Tila on esteetön, ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Kahvitarjoilu.

----------

Kulttuuritalo Laikku sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa osoitteessa Keskustori 4. Laikku, eli entinen Vanha kirjastotalo, on tunnettu monipuolisesta, avoimesta ja saavutettavasta kulttuuritoiminnasta. Sen alimmassa kerroksessa majailee Lastenkulttuurikeskus Rulla. Pääkerroksessa on kahvila, taidelainaamon galleria, näyttelytila sekä luentosali. Kolmannessa kerroksessa on musiikkisali ja monen erilaisen järjestön tilat. Neljännessä kerroksessa ovat kaupungin kulttuuripalveluiden ja Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton tilat.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto on 28 lastenkulttuurikeskuksen keskusjärjestö, jonka toiminnan painopisteet ovat keskusten edunvalvonnassa, toiminnan kehittämisessä ja yhteisten asioiden koordinoinnissa. Liitto edistää ammattimaisesti toimivien lasten- ja nuortenkulttuurikeskusten toimintaedellytyksiä ja vahvistaa lastenkulttuurialan osaamista ja tunnettuutta valtakunnallisesti. Tavoitteena on tasa-arvoisen ja hyvinvointia tukevan lastenkulttuuritoiminnan kehittäminen kaikkialle maahan.

Joonas Keskinen (FM, etnomusikologia) on valtakunnallisen Taidetestaajat-hankkeen Pirkanmaan aluekoordinaattori, palkitun Kulttuuriosuuskunta Uulun hallituksen puheenjohtaja sekä lastenmusiikkiorkesteri Höpinätötterön jäsen.

Vapaa pääsy

Jaa:

Lastenkulttuurin vaalipaneeli