Kansan jatsit - uutta, vanhaa ja etnoa

17.3.2019 | 14:00 Järjestäjä: Kielo Kärkkäinen, Mirka Räisänen, Taina SahlanderSijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Sunnuntaina 17.3. Laikun musiikkisalin täyttää uusi kulttuuritapahtuma Kansan jatsit. Lavalle nousee iltapäivän aikana kolme kooltaan ja musiikilliselta tyylilajiltaan erilaista yhtyettä.

Klo 14 Billie Joelina
Klo 15 Hanna Ryynänen
Klo 16 Kielo Kärkkäinen & Kadonnut maa

Billie Joelina johdattelee kuulijat keveään jazz-kuplaan, jossa swingahdellaan standardeista populaarimusiikin yllättäviin tulkintoihin. Vokaaleissa MirkaKaarina, pianossa ja kakkoslaulussa Taina Sahlander.

Kansanmuusikko Hanna Ryynänen matkaa sooloesiintymisessään vanhoille 1800-luvun Karjalan kantamaille ja takaisin nykypäivään rikassävyisen Saarijärven kanteleen soinnin siivittämänä.

Laulaja Kielo Kärkkäisen luotsaama Kadonnut maa on kokonaisuus uusia suomenkielisiä rauhanlauluja. Se on tamperelaisten jazzmuusikoiden soiva kannanotto maamme henkiseen tilaan ja keskusteluun meistä ja muista, tasavertaisista oikeuksista, turvasta ja oikeudesta vapauteen. Kokoonpanossa soittavat saksofonisti Sami Sippola, kontrabasisti Ville Rauhala, pianisti-kosketinsoittaja Anna Pesonen ja rumpali Sebastian Krühn.

Nimensä mukaisesti Kansan jatsit tuo musiikin kansan kabinettiin, Laikkuun, kaikille avoimeen tilaan. Tule rohkeasti mukaan nauttimaan musiikista ja löytämään uutta! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Vapaa pääsy

Jaa:

Kansan jatsit - uutta, vanhaa ja etnoa