Rahvaan tanssiklubi

10.11.2018 | 14:00 Järjestäjä: Rahvaanmusiikin kerho rySijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Marraskuussa mennään manselaisen argentiinalaisen tanssin tahdissa, mutta potkua antaa myös karjalaisen tanssin taitaja Sipakat Nokialta! Perinteiset pelimannitanssit Niinirannan pelimannien säestyksellä päättävät Rahvaan tanssiklubien syyskauden.

Matalan kynnyksen tanssitupa Laikun 3. kerroksen musiikkisalissa. Vapaa pääsy!

Tapahtuman FB-sivu
https://www.facebook.com/events/242601086392594/

Tanssiklubille eksoottista argentiinalaista tunnelmaa suoraan Tampereelta tuo Los Manseros del Norte -ryhmä, joka on Suomen suurin argentiinalaisen folkloren eli kansanmusiikin ja -tanssin ryhmä. Los Manseros del Norte on perustettu vuonna 2017. Ryhmä sekä tanssii että soittaa itse kaikkia argentiinalaisen folkloren suosituimpia lajeja, kuten chacarera, zamba ja bailecito. Ryhmän jäsenet ovat suomalaisia ja argentiinalaisia tanssin ja musiikin ammattilaisia ja harrastajia.

https://www.facebook.com/losmanserosdelnorte/

SIPAKKA

Nokian Karjalainen Nuorisoseura on perustettu 2009. Juuret ovat Nokian Karjalaseuran nuorisotoimikunnassa. Seuran tavoitteena on pitää yllä ja tuoda tietoisuuteen tanhuja ja karjalaisia perinteitä. Seurassa on useampi tanssiryhmä, joista aikuisten ryhmä Sipakka esiintyy ohjaajansa Tiina Karheen johdolla.

https://www.facebook.com/nokian.karjalainennuorisoseura


***
NIINIRANNAN PELIMANNIT

Niinirannan pelimannit on Tampereen seudulla vaikuttava soittajakollektiivi, jonka ohjelmisto koostuu pääasiassa kansantanssiryhmä Sorokoskan tanssiteoksia varten sävelletystä musiikista. Yhtye tarjoilee tuoretta kansanmusiikkia, letkeää menoa ja tuo mukanaan vankan paikallisen pelimanniosaamisen.

www.sorokoska.fi

Vapaa pääsy

Jaa:

Rahvaan tanssiklubi

Rahvaan tanssiklubi

10.11.2018 | 14:00 Järjestäjä: Nuorisoseurat Häme, Rahvaanmusiikin kerho, Pispalan SottiisiSijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Jokainen tanssiklubi sisältää pienen tanssikonsertin, tanssituvan sekä pelimannitanssit, pääpainon ollessa tanssinopetuksessa ja pelimannitansseissa. Rahviksen tanssiparina Rahvaan tanssiklubeilla on Pispalan Sottiisi sekä Nuorisoseurat Häme.

Vapaa pääsy

Jaa:

Rahvaan tanssiklubi