Dare to try preloved - second hand tapahtuma

2.9.2018 | 12:00

Sijainti: Musiikkisali

Kuvaus

Syyskuun 2. päivä Kulttuuritalo Laikussa järjestetään ensimmäistä kertaa Dare to try preloved -tapahtuma, joka kokoaa saman katon alle useita second hand -alan pienyrittäjiä. Tapahtuman ideana on nostaa second handin tunnettavuutta Tampereen seudulla ja tarjota asiakkaille helppo tapa tutustua kierrätettyyn muotiin ja kestävään kuluttamiseen. Dare to try preloved on yleisölle maksuton.

Dare to try preloved -tapahtumassa on mukana kahdeksan alan yritystä, jotka ovat erikoistuneet etenkin vintageen, luonnonkosmetiikkaan, ekologisiin materiaaleihin sekä laatuun. Second hand -liikkeistä mukana ovat vintagevaatteita, -asusteita ja -sisustustavaroita tarjoava Vintage Garden, laadukkaisiin materiaaleihin ja merkkeihin panostava Nevana.fi, naisten pukeutumiseen erikoistunut Helga Neiti sekä uniikkeihin asuihin ja pukuvuokraukseen keskittynyt Kaunotar ja Kulkuri. Kirppis Siison on erikoistunut myös kahvilan pitämiseen sekä lähiruokaan, ja DTT Preloved -tapahtumaan he tuovatkin maistettavaksi runsaasti vegaanisia herkkuja.

Second hand -yrittäjien lisäksi tapahtumassa on mukana Laukkuvuokraamo Lilli & Louis, joka mahdollistaa sen, että merkkilaukut ovat jokaisen saatavilla ilman isoja investointeja. Fair.fi puolestaan keskittyy tuotteissaan ekologisuuteen ja vastuullisuuteen. Dare to try preloved -tapahtumassaon on mukana myös Swappi.fi, joka on laadukkaiden merkkivaatteiden second hand -myymälä. Myymälän valikoimaan kuuluu lisäksi erilaisia luonnonkosmetiikkatuotteita. Swappi.fi:n omistaja Ida Männistö on myös koko tapahtuman järjestäjä. Nuori ja innovatiivinen yrittäjä on perustanut kaksi vuotta sitten Tampereen Hervantaan Kirpputori Swapin. Männistö lähti yrittäjäksi, koska hän halusi uudistaa ja nykyaikaistaa kirpputorimaailmaa. Omassa liikkeessään hän pyrkii erityisesti asiakaslähtöisyyteen.

Tapahtuman 50 ensimmäistä kävijää saavat mukaansa goodie bagin, josta löytyy tuotteita suomalaisilta yrittäjiltä.


Dare to try preloved
2. syyskuuta klo 12-17
Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4, 33100 Tampere
Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton
Lisätietoja tapahtumasta:
Ida Männistö
p. 050 3210 311
info@kirpputoriswap.fi

Vapaa pääsy

Dare to try preloved - second hand tapahtuma