Esikoisteos Puna-Annan julkaisujuhla

10.8.2018 | 17:00

Sijainti: Kulttuurikahvila

Kuvaus

Pekka Vapaaoksan esikoisromaani Puna-Anna julkaistaan Kulttuurikahvila Laikussa 10.8. klo 17-21. Tervetuloa mukaan! Tarjolla on kilisteltävää ja pientä naposteltavaa, ja kahvilassa on myös kirjan teemaan sopivia erikoistarjouksia. Vapaa pääsy, kaikille avoin tilaisuus.

Illan mittaan Pekka lukee kirjastaan ja kertoo teoksensa mielenkiintoisesta alkuperästä. Esikoisteosta on juhlissa tarjolla erikoishintaan 22,- € (ovh. 26,95 €) ja mukaan saa tekijän omistuskirjoituksen. Kirjallisuuden lomassa kuulemme myös teemaan sopivaa musiikkia.

Tule siis tutustumaan Puna-Annaan ja viettämään kanssamme mukavaa kirjallisuudellista perjantai-iltaa!

----------------
Pekka Vapaaoksa: Puna-Anna

Anna on 1800-luvun lopun kapinallinen, punatukkainen idealisti, joka uskoo voivansa muuttaa yhteiskuntaa ja taistelee vanhakantaisessa Saksassa sosialismin ja naisten oikeuksien puolesta. Hän herättää aikalaisissaan paljon vastustusta, mutta myös ihailua ja uskollisuutta.

Anna rakastaa kuten elääkin, palavasti ja täydestä sydämestään. Hän kokee kuitenkin petoksen ja suuren menetyksen, ja joutuu rakentamaan elämänsä uudelleen. Ympärillä yhteiskunta on murroksessa, heräävä natsismi valtaa alaa ja Anna ystävineen joutuu tekemään monia vaikeita valintoja.

Todellisen ihmisen elämään perustuva tarina liikkuu 1880-luvulta miltei 1900-luvun puoliväliin ja kertoo samalla saksalaisen yhteiskunnan mullistuksista aikana, joka muutti koko maailmaa. Kaiken keskiössä on nainen, joka elää rohkeasti eikä epäröi puuttua epäoikeudenmukaisuuksiin, vaikka sen hinta olisi hänelle itselleen raskas.

Vapaa pääsy

Esikoisteos Puna-Annan julkaisujuhla