Toiminnalliset näyttelykierrokset

Ryhmille järjestetään Rullan ajankohtaiseen näyttelyyn elämyksellisiä kierroksia, joilla pyritään toiminnallisuuteen ja eri aistien huomioimiseen. Kierroksilla sukelletaan eri taiteenlajien maailmaan näkemällä, kokemalla ja kokeilemalla. Toiminnallisuus voi näyttelystä riippuen olla käsillä tekemistä, draamaa, sanataidetta tai vaikkapa tanssia. Vaikka näyttelyt ovat toiminnallisia, on näyttelytilassa aina noudatettava Rullan sääntöjä ja kohdeltava näyttelyesineitä varoen.
 

Rulla

Ryhmien on aina varattava aika näyttelykierrokselle. Kierrokset ovat ryhmille maksuttomia. Näyttelykierrosvarauksia otetaan vastaan noin kahta viikkoa ennen näyttelyn alkua.

Kierroksille ilmoittautuminen

Kierroksille ilmottaudutaan Toivo-järjestelmän kautta. Jos ilmoittautumislinkki ei toimi, paina f5 näppäintä. Yhdelle kierrokselle otetaan yksi ryhmä, jonka maksimiosallistujamäärä on yksi luokka (30 lasta). HUOM! Torstaisin emme suosittele kierrosaikoja erityisryhmille muissa tiloissa tapahtuvan perhekerhon vuoksi. Ilmoitathan mikäli ryhmässä on erityistä tukea tarvitsevia lapsia.

Varaa tästä aika ryhmällesi

Varaa tästä aika usealle ryhmälle


Jos lomakkeen käytössä on ongelmia, ota yhteyttä Merja Kostamovaaraan 050 527 1442.

Ohjeita kierrokselle

  • Rullassa sipsutellaan sukkasillaan tai kerhotossuilla.
  • Ryhmiä pyydetään liikkumaan yhdessä ja toimimaan rauhallisesti, vaikka välillä Rullassa saa riehuakin.
  • Näyttelyesineisiin koskeminen on kiellettyä, jos sitä ei ole erikseen sallittu.
  • Opettaja/ryhmän vetäjä osallistuu kierrokselle yhdessä ryhmän kanssa.

Päiväkoti- ja kouluryhmät voivat valmistautua käyntiin tutustumalla näyttelyn aihepiiriin etukäteen. Lisätietoa saa Näyttelyt-sivulta. Lisäksi joihinkin näyttelyihin on mahdollista ladata oheismateriaalia näiltä sivuilta.

Jos olet opettaja tai varhaiskasvattaja ja kiinnostunut Rullan tarjonnasta ryhmille, voit ilmoittautua sähköpostille. Listan jäsenille lähetämme postia mm. näyttelykierrosten varaamisesta. Lähetä tietosi koordinaattori Niina Niiniluodolle niina.niiniluoto@tampere.fi.