Näyttelyt 2020

Jungle-Jungle
11.1.–21.3.
Piipa Toivosen leikittävä näyttely

Ryhmien ilmoittautumiset 13.1. ja 14.1.
alkaen

Näpsän 30-vuotisjuhlanäyttely
NÄYTTELY PERUTTU!

Huom! Loppukevään ajan näyttelyyn ei järjestetä toiminnallisia kierroksia ryhmille.

Liekki hallussa!
1.8.–18.10.
Yhteistyössä Pirkanmaan pelastuslaitoksen kanssa
Ryhmien ilmoittautumiset 19.8 alkaen

Metsänpeitto
30.10.–20.12.

Tarinoita myyttisestä suomalaisesta metsästä
Ryhmien ilmoittautumiset 2.11. ja 3.11. alkaen

 

 

 

Jungle Jungle
11.1. 21.3.

 

 


Turun Taideakatemiasta vuonna 2001 valmistuneen Piipa Toivosen näyttely on toiminnallinen ja leikittävä.

Kun kuumailmapallohattu eksyy kadonneeseen valtakuntaan, löytyy uusia tutkimattomia eliöitä ja kasvillisuutta. Lihansyöjäkasvien nappaillessa hyönteisiä ravinnokseen voi piiloutua jättiläiskasviin tai kokeilla metamorfoosia, koteloitua ja kuoriutua. Turvana on ruudullisen matkakassin uumenissa isän T-paita, jossa on vielä tuttu tuoksu.

Näyttelyn toiminnalliselle kierrokselle ilmoittautuminen avautuu

erityisryhmille ma 13.1. klo 14
ja muille ryhmille ti 14.1. klo 14
 

Toiminnalliset kierrokset on suunnattu erityisesti varhaiskasvatusryhmille.
Ilmoittaudu mukaan!

 

 

Valovuosi
Näpsän 30-vuotisjuhlanäyttely
Näyttely peruttu!


Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän Valovuosi-näyttelyssä seikkaillaan avaruudessa. Näyttelyssä voi matkustaa raketilla avaruuden halki ja seikkailla peilipallojen loisteessa. Matkan aikana voi nähdä esimerkiksi avaruusmadon ja kokeilla mitä tuntuu olla avaruusolio. Esillä on lasten tekemiä avaruus- ja valoteemoihin liittyviä töitä.


Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä juhlii 30-vuotista taivaltaan Valovuosi -näyttelyllä. Näpsä antaa käsityötaiteen opetusta aina 4-vuotiaasta aikuisiin saakka, lisäksi n. 7-vuotiaasta alkaen voi osallistua laajan oppimäärän mukaiseen käsityön taiteen perusopetukseen. Taiteen perusopetus tarkoittaa kouluajan ulkopuolella tapahtuvaa tavoitteellista, tasolta toiselle etenevää - ensisijaisesti lapsille ja nuorille järjestettävää - eri taiteenalojen opetusta.

 

Huom! Loppukevään ajan näyttelyyn ei järjestetä toiminnallisia kierroksia ryhmille.

Rullan elämystila Terra

 

Lastenkulttuurikeskus Rullan uusi elämystila Terra kutsuu kaikkia yhteiseen oleskeluun ja leikkiin. Neljän elementin elämyksellisessä maailmassa voi tunnelmoida poutapilvien alla, piiloutua myyrän pesään tai nähdä tulivuoren purkautuvan.

Terrassa voi leikkiä hämähäkin kanssa tai käydä tutkimusmatkalla myyrän pesässä. Tulen valtakunnassa hehkuu kuuma tulivuori ja siellä lentelee värikäs lohikäärme.

Ilma on kevyttä, täynnä ilmavia sinisiä sävyjä ja leijuvia pehmeitä poutapilviä. Rauhoittava vesi on vauvojen ja taaperoiden oma paikka. Siellä aallot keinuttavat unten maille.