Lastenkulttuurikeskus Rulla

Kulttuuritalo Laikku
Keskustori 4,
33100 Tampere
040 824 9118

rulla(at)tampere.fi
#lastenrulla
 

Katso kartalta ›
Saavutettavuus ›
Yhteystiedot ›

Aukioloajat

Avoinna
ke 12–18
to 9–14
(näyttely avoinna
klo 12-14)
pe 9–14
la–su 10–16

Vapaa pääsy!

Ryhmien ennakkoon varattavat ajat
ma 9–15
ti 9–14
ke-to 9–12
 

Suljettu
Pe 10.4.
Pe 1.5.
To 21.5.
19.–21.6.

Kesätauko
29.6.–31.7.

 

Aukioloaikojen poikkeukset ›
Laikun aukioloajat ›
 

LASTENKULTTUURIKESKUS RULLA

Rulla on värikäs ja virikkeellinen lastenkulttuurikeskus Tampereen ydinkeskustassa. Rullassa lapset voivat taiteilla, esitellä töitään ja osallistua erilaisiin jännittäviin tapahtumiin ja työpajoihin. Vaihtuvissa lapsille suunnatuissa näyttelyissä tutustutaan eri taiteenlajeihin ja teemoihin ja pysyvässä elämystilassa pienetkin pääsevät tunnelmoimaan. Rullaa ylläpitää Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut. Sisäänpääsy on maksuton ja ohjaaja on paikalla kävijöitä varten.

Rullassa koko perhe voi tehdä yhdessä. Huomioithan, että alle 10-vuotiaiden lasten mukana on aina oltava oma vastuullinen aikuinen. Rullassa on asiakaskeittiö ja omien eväiden syöntiä varten elämysaulan pöydät.

Ennakkoon ilmoittautuneet ryhmät ovat tervetulleita Rullaan ma 9 - 15,
ti 9 - 14 ja ke - to 9 -12 välisinä aikoina. Emme valitettavasti voi ottaa ryhmiä vastaan muina kuin ryhmäaikoina.
Varaa tästä oma vierailuaikasi!

Tiedote Rullan sisäilmatilanteesta

A-insinöörit on tehnyt Rullan tiloissa syksyllä 2019 kosteus- ja sisäilmateknisen kuntotutkimuksen, jossa tutkittiin kattavasti rakenteita ja ilmanvaihtoa. Tutkimuksissa todettiin kosteusvaurioita näyttelytilan lattiassa sekä lahovaurioita rakennuksen pääportaiden alapuolisissa muottilaudoissa.

Rullan tiloihin on tuotu ilmanpuhdistimia olosuhteiden parantamiseksi siihen asti, kunnes rakenteet on korjattu. Tiloissa voidaan jatkaa toimintaa, ja Rulla on avoinna normaalisti.

Sisäilmaoireilu on kuitenkin yksilöllistä, joten omaa vointia kannattaa seurata. Oireet voivat olla ärsytysoireita kuten hengitystieoireet, silmäoireet ja iho-oireet. Muutkin yleisoireet ovat mahdollisia.

Mahdolliset kysymykset asiaan liittyen voi osoittaa sisäilma-asiantuntija Laura Pyykölle laura.pyykko@tilapa.fi, p. 044 4309 632.

Pahoittelemme suuresti tilannetta.

Kiinteistönomistajan tiedote tilojen käyttäjille

Talvilomaviikolla tapahtuu


Työpajoissa taiteillaan ja mietitään tulevaisuutta!

26.2.–8.3. Tulevaisuuden toveri -työpaja Rullassa
Työapajssa piirretään ja kerrotaan millaisen  kaverin sinä toivoisit löytäväsi tulevaisuudessa, piirrä ja kerro. Työpaja avoinna aina Rullan aukioloaikoina.  Sopii kaikenikäisille.

To 27.2. ja Pe 28.2. Tutkitaan tulevaisuuksia! -työpajat Laikussa
Toiminnalliset työpajat tulevaisuusintoilijoille! Mitä on tulevaisuus? Mitä toivoisit tänään tapahtuvan? Entä ensi vuonna?

Koko perheen työpajaan voi ilmoittautua koko perhe,isovanhemmat ja kummit,  myös perheen pienimmät ovat tervetulleita.
Klo 12.30 ja 14 alkavat työpajat on tarkoitettu yli 6-vuotiaille. Työpajoihin ovat tervetulleita kaikki, erityistarpeet otetaan huomioon. Kesto n. 60 min. Ohjaajina Tampereen taidekasvatus ry:n Jarmo Skön ja Laura Sariola. Vapaa pääsy!

Lue lisää Tutkitaan tulevaisuuksia -työpajoista

Ilmoittaudu "Tutkitaan tulevaisuuksia" -työpajaan
 

La 29.2. klo 13 Rulla-Klubi: SatuSeikkailu - Veera Degerholm ja Valtteri Lipasti
SatuSeikkailu on musiikkipitoinen, iloinen esitys, jossa pujahdetaan mielikuvituksen voimalla retkelle Satumaahan. Seikkailuretkikuntaa johtavat lapsille niin teatterista, televisiosta kuin tapahtumistakin tutut Veera Degerholm ja Valtteri Lipasti, joita pääsee moikkaamaan myös esityksen jälkeen.

HUOM! Konsertit järjestetään G Livelab Tampereen tiloissa. Liput 8€. Konsertin kesto noin 40 minuuttia. Ikäsuositus alkaen 2v.

Lue lisää Rulla-Klubista