Lastenkulttuurikeskus Rulla

Kulttuuritalo Laikku
Keskustori 4,
33100 Tampere
040 824 9118

rulla(at)tampere.fi
#lastenrulla
 

Katso kartalta ›
Saavutettavuus ›
Yhteystiedot ›

Aukioloajat

Rulla suljettu toistaiseksi

 

Aukioloaikojen poikkeukset ›
Laikun aukioloajat ›
 

LASTENKULTTUURIKESKUS RULLA

Rulla on värikäs ja virikkeellinen lastenkulttuurikeskus Tampereen ydinkeskustassa. Rullassa lapset voivat taiteilla, esitellä töitään ja osallistua erilaisiin jännittäviin tapahtumiin ja työpajoihin. Vaihtuvissa lapsille suunnatuissa näyttelyissä tutustutaan eri taiteenlajeihin ja teemoihin ja pysyvässä elämystilassa pienetkin pääsevät tunnelmoimaan. Rullaa ylläpitää Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut. Sisäänpääsy on maksuton ja ohjaaja on paikalla kävijöitä varten.

Rullassa koko perhe voi tehdä yhdessä. Huomioithan, että alle 10-vuotiaiden lasten mukana on aina oltava oma vastuullinen aikuinen. Rullassa on asiakaskeittiö ja omien eväiden syöntiä varten elämysaulan pöydät.

Ennakkoon ilmoittautuneet ryhmät ovat tervetulleita Rullaan ma 9 - 15,
ti 9 - 14 ja ke - to 9 -12 välisinä aikoina. Emme valitettavasti voi ottaa ryhmiä vastaan muina kuin ryhmäaikoina.
Varaa tästä oma vierailuaikasi!

Tiedote Rullan sisäilmatilanteesta

A-insinöörit on tehnyt Rullan tiloissa syksyllä 2019 kosteus- ja sisäilmateknisen kuntotutkimuksen, jossa tutkittiin kattavasti rakenteita ja ilmanvaihtoa. Tutkimuksissa todettiin kosteusvaurioita näyttelytilan lattiassa sekä lahovaurioita rakennuksen pääportaiden alapuolisissa muottilaudoissa.

Rullan tiloihin on tuotu ilmanpuhdistimia olosuhteiden parantamiseksi siihen asti, kunnes rakenteet on korjattu. Tiloissa voidaan jatkaa toimintaa, ja Rulla on avoinna normaalisti.

Sisäilmaoireilu on kuitenkin yksilöllistä, joten omaa vointia kannattaa seurata. Oireet voivat olla ärsytysoireita kuten hengitystieoireet, silmäoireet ja iho-oireet. Muutkin yleisoireet ovat mahdollisia.

Mahdolliset kysymykset asiaan liittyen voi osoittaa sisäilma-asiantuntija Laura Pyykölle laura.pyykko@tilapa.fi, p. 044 4309 632.

Pahoittelemme suuresti tilannetta.

Kiinteistönomistajan tiedote tilojen käyttäjille

Rulla suljettu toistaiseksi

Rullan kaikki tapahtumat, kerhot ja työpajat on kevään osalta peruttu ja Rulla on toistaiseksi suljettu.

Seuraamme tarkasti tilannetta ja AVIn sekä Tampereen kaupungin linjauksia. Tiedotamme asiakkaitamme heti jos tilanne muuttuu.

Rullan kiinni ollessa voitte seurata Rullan Facebook-sivua, jossa joka viikon tiistai, torstai ja lauantai julkaistaan vinkkejä tekemiseen, työpajoja taiteiluun sekä leikkejä, joita voi tehdä koko perheen voimin kotona. Torstaisin ilmestyy Perhekerho- ohjelma ja lauantaisin voi taiteilla Rullan Taidetunnin ohjeiden mukaan. Lisäksi Rullan Instagram-tilillä voi seurata mitä Rullassa tapahtuu ja mitä ohjaajat tekevät silloin kun Rulla on suljettu.

Rullan henkilökunta toivottaa kaikille tsemppiä ja aurinkoista kevään jatkoa! Kohta taas nähdään!