Petri Kivimäki

tuottaja
040 716 6252
petri.kivimaki@tampere.fi

Puistokonserttien esiintyjähaku on päättynyt


Puistokonsertit soivat perinteisesti Tampereen kesässä. Esiintymispaikkoina toimivat muun muassa Laikunlava, Haiharan taidekeskus, Lielahden kartanopuisto Hiedanrannassa ja Näsinpuiston Laululava.

Esiintyjähaku kesän 2022 Puistokonsertteihin alkaa helmikuussa 2022. Haun alkamisesta ilmoitetaan tällä sivulla.

Sovitusta ja toteutuneesta konsertista maksetaan esiintyvälle ryhmälle sadan (100) euron suuruinen korvaus ainoastaan verkkolaskua vastaan. Esityskorvausta ei siis makseta verokortilla eikä paperi- tai pdf-laskuilla. Yksityishenkilöiden on näin ollen käytettävä tarvittaessa laskutuspalvelua. Esiintyjäryhmien on tärkeää huomioida myös se, että Tampereen kaupunki vaatii laskuttajien huolehtivan veroista ja eläkevakuutusmaksuista. Esimerkiksi toiminimellä laskuttavien täytyy liittää laskun mukaan YEL-todistus. Yhdistysten on puolestaan kuuluttava ennakkoperintärekisteriin. Y-tunnuksella laskuttavat voivat tarvittaessa käyttää Tampereen kaupungin laskutusportaalia verkkolaskun tekemiseen.

Laikunlavan bändi- ja orkesteri-iltoihin tarjoamme äänentoistolaitteiston miksaajineen, mutta muissa paikoissa esiintyjät vastaavat itse tekniikastaan. Hakijoiden on myös hyvä huomioida, että suuressa osassa esiintymispaikoista ei ole lainkaan sähköä käytettävissä. Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö hoitavat konserttien Teosto-ilmoitukset ja markkinoinnin. Palkkion maksu edellyttää tapahtumasta raportointia. Puistokonserttien yhteistyökumppanit mm. kesäkahviloissa hoitavat usein järjestelyitä konserteissa paikan päällä. Kuten aiemminkin, valitettavasti aivan kaikille emme sopivia konserttiaikoja ja -paikkoja löydä.

Toimi näin

 1. Jätä hakemus helmikuussa ja jää odottelemaan (huom! kesän 2021 esiintyjähaku on päättynyt). Yksi yhteyshenkilö voi ilmoittaa vain yhden esiintyjäryhmän Puistokonsertteihin. Järjestelmä ei valitettavasti hyväksy useaa eri ryhmää samalle sähköpostiosoitteelle. Mikäli sinulla on useita eri esiintyjäryhmiä, huomioithan, että jokaisella esiintyjäryhmällä täytyy olla oma sähköpostiosoite, vaikka yhteyshenkilö olisikin sama. Näin varmistetaan, että jokainen yhtye saa kaiken tarvittavan tiedon koskien Puistokonsertteja, ja konserttien raportointi hoituu ongelmitta.
   
 2. Mikäli kokoonpanosi valitaan mukaan Puistokonserttien ohjelmistoon, saat maalis-huhtikuussa sähköpostilla ehdotuksen esiintymisajasta ja -paikasta sekä ohjeet paikalla toimimiseen. Tarkista säännöllisin väliajoin myös sähköpostisi roskapostikansio, etteivät viestimme mene sinulta vahingossa ohi.
   
 3. Hyväksy tarjous tai pyydä uutta ehdotusta ohjeiden mukaan.
   
 4. Kun esityspäivämäärä on varmistettu, toimi sähköpostitse toimitettavan markkinointiohjeistuksen mukaisesti.
   
 5. Kutsu keikalle kaverit, kummit ja kaimat!
   
 6. Soita, laula, tanssi!
   
 7. Raportoi konsertin kävijämäärä ja lähetä kaupungille tiedot soitetuista kappaleista (raportointilomake lähetetään esiintyjille erikseen sähköpostitse).
   
 8. Lähetä lasku kaupungille erikseen toimitettavan laskutusohjeistuksen mukaisesti.
   

Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö noudattaa Pirkanmaan koronaohjausryhmän sekä aluehallintoviraston antamia suosituksia yleisötilaisuuksien järjestämisestä. Koronatilanteen muuttuessa myös suositukset voivat muuttua nopeasti. Näin ollen pidätämme oikeuden tehdä muutoksia Puistokonserttien järjestelyihin koronatilanteesta johtuen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista suoraan esiintyville ryhmille sekä Puistokonserttien verkkosivulla.

 

Lisätietoja
Tuottaja
Petri Kivimäki
puhelin 040 716 6252
sähköposti petri.kivimaki@tampere.fi