Suoraan sisältöön

Petri Kivimäki

tuottaja
040 716 6252
petri.kivimaki@tampere.fi

Puistokonsertit palaavat poikkeuskesän huviksi

Helposti saavutettavat ja maksuttomat Puistokonsertit tarjoavat jälleen tänä kesänä elävän musiikin nautintoja kaikille tamperelaisille ja kaupungissa vieraileville. Pandemiasta johtuen konsertit järjestetään kesäkuussa virtuaalisina etäkonsertteina ja heinäkuusta alkaen live-tapahtumina ulkolavoilla.

Puistokonsertteihin haki esiintymään lähes 200 bändiä, kuoroa ja tanssiryhmää, joista suurin osa pääsee myös lavalle. Keikkapaikkoina ovat muun muassa Laikunlava, Haiharan taidekeskus, Lielahden kartano Hiedanrannassa, Amurin työläismuseokortteli ja siirtolapuutarhat.

Kesä käynnistyy etäkeikoilla

Tänä vuonna konsertteja järjestetään hieman vähemmän kuin tavallisesti. Kesäkuussa ei järjestetä lainkaan live-tapahtumia, vaan useampia livestream-konsertteja. Niitä pääsee seuraamaan Kulttuuri Tampere Youtube-kanavalta ja ne ovat muiden Puistokonsertti-keikkojen tavoin katsojille maksuttomia.

Puistokonserteissa nähdään bändien lisäksi myös tanssiryhmiä ja kuullaan kuorolaulua. Musiikin tyylilajeja on runsaasti bluesista rockiin, heavystä folkiin ja klassiseen. Esiintyviä ryhmiä on valittu mukaan hyvin monipuolisesti: joukossa on niin duo-kokoonpanoja kuin täysimittaisia puhallinorkestereita.

Konserteista pääsee nauttimaan syyskuun alkuun saakka. Tutustu lisää ohjelmaan sekä bändeihin ja valitse suosikkisi. Nähdään Puistokonserteissa!