Suoraan sisältöön

Petri Kivimäki

tuottaja
040 716 6252
petri.kivimaki@tampere.fi

Puistokonsertit jatkuvat syyskuun alkuun saakka


Helposti saavutettavat ja maksuttomat Puistokonsertit tarjoavat jälleen tänä kesänä elävän musiikin nautintoja kaikille tamperelaisille ja kaupungissa vieraileville. Pandemiasta johtuen kesäkuun konsertit järjestettiin kesäkuussa virtuaalisina etäkonsertteina. Heinäkuusta alkaen konsertit ovat olleet live-tapahtumina ulkolavoilla. Keikkapaikkoina ovat muun muassa Laikunlava, Haiharan taidekeskus, Lielahden kartano Hiedanrannassa, Amurin työläismuseokortteli ja siirtolapuutarhat.

Puistokonserteissa nähdään bändien lisäksi myös tanssiryhmiä ja kuullaan kuorolaulua. Musiikin tyylilajeja on runsaasti bluesista rockiin, heavystä folkiin ja klassiseen. Esiintyviä ryhmiä on valittu mukaan hyvin monipuolisesti: joukossa on niin duo-kokoonpanoja kuin täysimittaisia puhallinorkestereita.
 

Konserttipaikoilla on väljät ulkoilmakatsomot, joissa on helppo pitää turvaväliä muihin katsojiin. Ethän saavu konserttiin, jos sinulla on flunssainen olo tai muita sairastumiseen viittaavia oireita. Suosittelemme kaikille konserttivieraillemme kasvomaskin käyttöä myös ulkoilmakonserteissa.

Noudatamme konserttijärjestelyissä aluehallintoviraston ja Pirkanmaan koronanyrkin antamia ohjeita. Tiedotamme mahdollisista muutoksista tai peruutuksista Puistokonserttien nettisivuilla.


Tutustu tarkemmin ohjelmaan sekä bändeihin ja valitse suosikkisi. Nähdään Puistokonserteissa!


Päivitetty 29.7.2021