Suoraan sisältöön

Aulagalleria on nimensä mukaisesti odotusaulassa sijaitseva omatoimigalleria.

Aulagalleria

Kulttuuritalo Laikun kolmannessa kerroksessa sijaitseva Aulagalleria on kaupunkikulttuuriyksikön ylläpitämä matalan kynnyksen omatoimi-näyttelytila kuvataideharrastajille, opistoryhmille, yhdistyksille ja muille kolmannen sektorin toimijoille. Näyttelyajat on kestoltaan 2-3 viikkoa.

Tilassa voi kiinnittää teoksia vain ripustuskiskoihin. Ripustusvaijerit ja tikkaat saa käyttöönsä Kulttuuritalo Laikun infopisteestä. Näytteilleasettajan tulee itse huolehtia kaikista käytännön järjestelyistä kuten ripustuksesta ja purusta, kahden julisteen toimittamisesta A3-koossa Kulttuuritalo Laikun infopisteeseen sekä tapahtuman ilmoittamisesta Laikun tapahtumakalenteriin GEST-lomakkeen kautta.

Näyttelyajat ovat erittäin kysyttyjä. Aulagalleriaan voi ehdottaa näyttelyä ympäri vuoden. Jos haluat ehdottaa näyttelyä tammi–kesäkuu väliselle jaksolle, niin ehdotuksen voi lähettää aikaisintaan edellisen vuoden kesäkuussa. Jos haluat ehdottaa näyttelyä heinä–joulukuu väliselle jaksolle, niin ehdotuksen voi lähettää aikaisintaan edellisen vuoden joulukuussa.

Kaupunkikulttuuriyksikkö ylläpitää Aulagalleria-toimintaa Kulttuuritalo Laikun lisäksi Lielahden kartanossa.

 

Näyttelytietojen ilmoittaminen GEST-lomakkeella > (gest.fi)