Kulttuuritalo Laikun vuoden 2019 näyttelyitä: Sara Kovamäki, Maria Wolfram ja Henna Aho.

 

Laikun näyttelytoiminta

Tampereen keskustorilla sijaitsevassa Kulttuuritalo Laikussa on kaksi näyttelytilaa Galleria ja Studio. Suurempi Galleria-tila sopii monipuolisesti erilaisten näyttelykokonaisuuksien esittämiseen. Studio on profiloitunut ajankohtaisen ja uuden nykytaiteen näyttelytilaksi. Kulttuuritalo Laikun näyttelytoiminnan yleisenä tavoitteena on kuvataiteen ilmiöiden tunnetuksi tekeminen ja monipuolisen ja korkeatasoisen näyttelyohjelmiston tarjoaminen Tampereen alueella. 

Gallerian ja Studion näyttelyt valitaan keväisin järjestettävän avoimen haun perusteella. Tilassa järjestetään myös kutsunäyttelyitä. Vuoden 2021 näyttelyaikojen haku avautuu keväällä 2020.

Kulttuuritalo Laikun Galleria.
Kulttuuritalo Laikun Galleria.

 

Tekniset tiedot

Gallerian pinta-ala on 226 m2 (11,7 m x 19,5 m). Tilassa on neljä liikutettavaa ripustusseinää (korkeus 2,80 m, leveys 3,30 m, syvyys 0,50 m) sekä ripustuskiskot pohjapiirrokseen merkityissä seinissä.

Studion pinta-ala on 96 m2 (11,9 m x 8,30 m). Studiossa on kaksi liikutettavaa ripustusseinää. Tila on mahdollista myös pimentää ja sopii erityisesti videotaiteen, mediataiteen sekä valotaiteen esittämiseen.

Gallerian vuokra on näyttelykäytössä 400 € / 3 vko. Studio-tila on maksuton.

 

Pohjapiirustus